header-gs

Welkom bij
Globe Security.

header-kluis-2

Uw vertrouwde 

beveiligingspartner.

 

header-home

Ons oog
uw veiligheid.

globe-security-home-04

Evenementenbeveiliging

Voor een veilig evenement.

globe-security-home-07

Mobiele surveillance

altijd in de buurt

zorg

Zorgbeveiliging

Ook onze zorg.

mobiele-surveillance

Collectieve Beveiliging

Door de hele Achterhoek.

Stop de persen! Het staat in de krant: nieuws over Globe Academy! 

Misschien heb je er al over gelezen in de Gelderlander van 2 augustus jl. of op onze site. We zijn gestart met Globe Academy.

Vanuit Globe Academy bieden we, in eigen beheer, een opleiding 'beveiliging' mét baangarantie aan. Nu is het zo dat we naast ons nieuwe initiatief - Globe Academy - ook al jaren verbonden zijn aan het BOC Opleidingscentrum. Dit valt al onder de Globe Group en is gevestigd in het hoofdkantoor van de Globe Group in Zelhem. Het BOC Opleidingscentrum biedt gecertificeerde opleidingen en cursussen zoals MBO opleiding Beveiliger 2, een cursus evenementenbeveiliging en beroepsverkeersregelaar.

Opleiding beveiliger met baangarantie

Waarom dan Globe Academy? Globe Academy onderscheidt zich in het feit dat alle tijd en energie die de cursist in de opleiding stopt ook daadwerkelijk resulteert in een baan bij de Globe Group. Verder is er nog een wezenlijk verschil: een opleiding bij het BOC Opleidingscentrum kost geld en Globe Academy betaalt de opleiding.

Voor ons heeft het ook vele voordelen. Op dit moment huren we beveiligers in van externe partijen, bijvoorbeeld uit Friesland. Mede doordat de aanvragen van evenementen en de eisen voor beveiliging bij evenementen steeds meer toenemen. Met de Globe Academy proberen wij ons personeelbestand nog meer uit te breiden.  De nieuwbakken beveiligers leveren straks een grote bijdrage aan het plezier van mensen op onder andere festivals en evenementen. Enthousiast geraakt? In het najaar starten we met een nieuwe opleiding. 

Lees meer of meld je direct aan!

 

Het artikel:  

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20