globe_security-diensten-verhuur-portofoon-header

Verhuur Portofoons

  • Stabiele communicatie
  • Onmiddelijk schakelen in geval van nood
  • Op korte termijn beschikbaar

De portofoon is niet het meest sexy onderwerp voor de organisatie van een evenement. Vaak wordt het regelen van portofoons uitgesteld tot het laatste moment: portofoons en headsets zitten immers verstopt in jassen, broeken en oren en gaan nooit een bijdrage leveren aan de gezellige uitstraling van het terrein en gaan ook nooit van betekenis zijn in de vrolijke social media berichten aan bezoekers.

Maar vergist u zich niet! Een gezellige locatie verandert razendsnel in paniek wanneer veiligheid in het gedrang komt en er geen portofoons aanwezig zijn om de boel effectief en efficiënt te coördineren. Een social media plaatsing is een stuk minder vrolijk wanneer u moet melden dat er zaken zijn misgelopen die wellicht voorkomen hadden kunnen worden met de aanwezigheid van portofoons.

Portofoons: stabiele communicatie

Van cruciaal belang dus, de portofoon, wanneer het gaat om het leveren van veiligheid en al helemaal tijdens evenementen. U wilt direct op de hoogte zijn van eventuele calamiteiten en u wilt onmiddellijk kunnen schakelen in geval van nood.
Onderlinge communicatie is daarbij van belang en daarom moet u bereikbaar zijn tijdens uw evenement. Portofoons zijn hierin stabiele communicatiemiddelen. Een portofoon is een handzaam apparaat, waarmee op een eenvoudige wijze mensen met elkaar kunnen communiceren. Ze hebben een eigen netwerk, zodat er altijd met elkaar gecommuniceerd kan worden op verschillende kanalen.

Portofoons Globe Security

Wanneer u nog niet eerder met portofoons hebt gewerkt, kunt u ons om alle benodigde informatie vragen. We zullen een inschatting maken hoeveel portofoons er nodig zijn. Dat is afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het terrein / evenement, verplaatsend personeel en de mate van geluid op terrein. Globe Security kan hierin adviseren. Het bereik van een portofoon is afhankelijk van omgeving, afstand en obstakels. Denk aan gebouwen of bomen in een bos. Dit bereik kan versterkt worden door de inzet van een repeater (versterker). Of dat nodig is kunnen we gezamenlijk bepalen. Soms is het handig om headsets te huren. De meerwaarde is dat personeel elkaar beter kan verstaan in een luidruchtige omgeving en de handen vrijblijven tijdens werkzaamheden.

Verder zal gedacht moeten worden aan laadstations, steunzenders en losse accu’s. Bij Globe Security is er geen verplichte minimale afname. We kunnen het onderwerp niet heel spannend maken, maar het wordt wel spannend wanneer u er geen aandacht aan besteedt. Neem contact met ons op voor meer informatie. OVER.