globe_security-diensten-evenementenbeveiliging-header

Evenementenbeveiliging

  • Beveiligings- en veiligheidsplan
  • Crowd control
  • Camerabewaking
  • Portofoonnet
  • Verkeersregelaars
  • Globe Service Team

Met jarenlang ervaring op het gebied van evenementenbeveiliging weten wij als full-service beveiligingsbedrijf perfect hoe we u kunnen helpen.  

Hulp bij uw evenementenbeveiliging? Bekijk onze video!

 

Wij denken proactief met u mee door onder andere het opstellen van een beveiligingsplan dat u nodig heeft voor de vereiste vergunningen. U kunt de zorg over uw gasten met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn er voor u en uw gasten en stellen uw feest veilig. Direct meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat valt er onder onze beveiliging op evenementen en waar kunnen wij u in ondersteunen:

Beveiligingsplan en veiligheidsplan
Begeleiden bezoekersstromen (crowd control)
Camerabewaking
Mobiele Communicatie Unit
Portofoons en portofoonnet
Inzet gecertificeerde verkeersregelaars
Globe Service Team

VEILIGHEID OP DE TO DO LIJST

Voor evenementenbeveiliging op festivals, concerten, sportevenementen of braderieën is Globe Group de aangewezen partij. Er staan waarschijnlijk een aantal actiepunten op uw to do lijst, waaronder het regelen van evementenbeveiliging. Want of u nu een festival, concert, sportevenement of braderie organiseert: u wilt de veiligheid van uw gasten waarborgen.

Vakkundige beveiligers

Door middel van zichtbare aanwezigheid van vakkundige mensen wilt u het gevoel van zekerheid uitstralen. Globe Group zorgt voor dat stuk zichtbare zekerheid. We leveren mensen met een natuurlijk gevoel voor de aard van het evenement, betrokken vanaf de organisatie tot en met de laatste bezoeker die het evenement verlaat. U kunt ons op allerlei locaties en voor diverse activiteiten inzetten.

Meer weten over beveiliging op festivals, sportevents of braderieën? We bespreken graag samen met u de mogelijkheden.  

KOSTEN EVENEMENTENBEVEILIGING

Bent u bezig met de organisatie van een evenement en vraagt u zich af wat de beveiliging van uw evenement ongeveer gaat kosten? Wij kunnen u dat precies vertellen. Hoe eerder in het traject u ons inschakelt, hoe lager de kosten. We kunnen dan in een vroegtijdig stadium adviseren en eventueel zaken reserveren. Vraag ook meteen naar ons gratis evenementenboekje. Dit is een speciale uitgave met tips & tricks van mensen uit het vak en kan gebruikt worden als checklist voor uw evenement. Handig voor u en typerend voor Globe Security. Het benadrukt namelijk onze waarden en laat zien waarin we ons onderscheiden van andere partijen zoals:

  • Onze persoonlijke benadering
  • Vroegtijdig meedenken & zorgen wegnemen
  • Eén adres voor al uw veiligheidszaken
  • 'Samen veilig’!

 

Evenementenbeveiliging van Globe Security

EVENEMENTENBEVEILIGING MET BEVEILIGER

Wanneer u het belangrijk vindt om veiligheid een persoonlijke en menselijke draai te geven dan raden wij u aan om te kiezen voor beveiliging mét beveiliger. Onze medewerkers weten hoe ze op alle niveaus representatief en gastvrij moeten optreden en tegelijkertijd de veiligheid scherp in acht moeten nemen.

Ervaren krachten

Daarnaast hebben al onze medewerkers jarenlange ervaring. Ze zijn gediplomeerd beveiliger en op meerdere plekken inzetbaar. De beveiligers kunnen naast het handhaven van de veiligheid ook worden ingezet bij bijvoorbeeld het begeleiden van bezoekersstromen, kaartverkoop en toegangscontrole.

Evenementenbeveiliging met een beveiliger geeft de bezoekers een vertrouwd en veilig gevoel. Een wederzijdse blik of vriendelijke lach tussen bezoeker en beveiliger kan ervoor zorgen dat de bezoeker weet dat hij of zij in goede handen is, mocht er iets gebeuren. Interesse gekregen? Wij voorzien u graag van meer informatie.

TOTAALAANPAK BEVEILIGING OP EVENEMENTEN

Wij geloven in een totaalaanpak rond beveiliging op evenementen. Door goede samenwerking en afstemming met de organisatie, zijn wij in staat om beveiliging van hoog niveau te bieden. En niet alleen tijdens uw evenement zelf. We zijn ook vooraf al betrokken bij het maken van bijvoorbeeld een beveiligingsplan dat u nodig heeft voor de vereiste vergunningen. Zo wordt de beveiliging iets van de organisatie en Globe Security samen. Wij regelen alles, maar u bent als organisator wel perfect op de hoogte.

 

 

 

 

Tips voor beveiliging evenementen

Onze jarenlange ervaring delen we graag. Daarom hebben we een gratis boekje gemaakt met handige tips en tricks van beveiligingsprofessionals. Gebruik dit boekje bijvoorbeeld als checklist voor uw evenementenbeveiliging. U kunt het boekje eenvoudig aanvragen.

Vraag hier het boekje aan