globe_security-diensten-evenementenbeveiliging-header

Evenementen-
beveiliging

Evenementenbeveiliging

Een hapje, een drankje. Lekker weer buiten en het is gezellig druk. Uw gasten ontbreekt het aan niets en kunnen, net als u, terugkijken op een geslaagd evenement.

Of u nu een festival, concert, sportevenement of braderie organiseert; u wilt de veiligheid van uw gasten waarborgen. U wilt het gevoel van zekerheid uitstralen door middel van zichtbare aanwezigheid van vakkundige mensen. Mensen met een natuurlijk gevoel voor de aard van het evenement, mensen die betrokken zijn bij uw evenement vanaf de organisatie tot en met de laatste bezoeker die het evenement verlaat.

Download hier onze flyer evenementenbeveiliging


Globe Security is een full-service beveiligingsbedrijf met jarenlang ervaring op het gebied van beveiliging. Wij denken proactief met u mee door onder andere het opstellen van een beveiligingsplan dat u nodig heeft voor de vereiste vergunningen, daarnaast hebben al onze medewerkers jarenlange ervaring, ze zijn gediplomeerd beveiliger en op meerdere plekken inzetbaar. De beveiligers kunnen naast het handhaven van de veiligheid ook worden ingezet bij bijvoorbeeld het begeleiden van bezoekersstromen, kaartverkoop en toegangscontrole.

Onze medewerkers weten hoe ze op alle niveaus representatief en gastvrij moeten optreden en tegelijkertijd de veiligheid scherp in acht moeten nemen.

Veiligheid is iets wat je past mist als het weg is.

U kunt de zorg over uw gasten met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn er voor u en uw gasten en stellen uw feest veilig.

 

 

Informatie evenementenbeveiliging

Wilt u alles nog eens rustig nalezen of delen met uw mede-organisatoren? U kunt onze brochure downloaden. 

Download hier de brochure evenementenbeveiliging

 

Tips voor beveiliging evenementen

Onze jarenlange ervaring delen we graag. Daarom hebben we een gratis boekje gemaakt met handige tips en tricks van beveiligingsprofessionals. Gebruik dit boekje bijvoorbeeld als checklist voor uw evenementenbeveiliging. U kunt het boekje eenvoudig aanvragen.

Vraag hier het boekje aan