slide-10-11

Globe Academy

  • Opleiding met baangarantie
  • Gratis opleiding
  • Diverse opleidingen tot beveiliger

Zie jij jezelf al als beveiliger werken op bijvoorbeeld Reurpop?

We zijn gestart met Globe Academy! Vanaf nu wordt werken in de beveiliging gefaciliteerd via Globe Academy. Want vanuit Globe Academy bieden we namelijk, in eigen beheer, een opleiding 'beveiliging' mét baangarantie aan. Dus wil je beveiliger worden en zoek je naar een opleiding tot beveiliger, lees dan verder!  

Globe Academy garandeert baangarantie bij de Globe Group

Wat is er zo bijzonder aan de Globe Academy? Baangarantie! Dit is een opleiding beveiliging met baangarantie. Globe Academy garandeert, in tegenstelling tot andere opleidingen, een baan bij de Globe Group. Droom je ervan om beveiliger te worden of in de beveiliging te werken maar heb je geen opleiding? Geen probleem! Wij bieden die opleiding - met baan als uiteindelijk resultaat! - aan. 

Direct aanmelden? Ja, dat wil ik!

 


Verschil tussen BOC Opleidingscentrum en Globe Academy 

Het BOC Opleidingscentrum valt al onder de Globe Group en is gevestigd in het hoofdkantoor van de Globe Group in Zelhem. Het biedt gecertificeerde opleidingen en cursussen zoals MBO opleiding Beveiliger 2, een cursus evenementenbeveiliging en Beroepsverkeersregelaar. Uiteindelijk krijg je een diploma beveiliger 2 of eenbeveiligingscertificaat. Organisaties en overheid kunnen ook bij BOC terecht voor trainingen op het gebied van weerbaarheid voor personeel (bijvoorbeeld Agressietraining) of een cursus BHV-Bedrijfshulpverlening.

Gratis opleiding mét baan bij Globe Group

Zo’n opleiding beveiliger, opleiding beveiliger 2, cursus beveiliging, beveiliger diploma, diploma beveiliger 2 of beveiligingscertificaat is natuurlijk hartstikke mooi, maar … een baan heb je er nog niet mee! Globe Academy onderscheidt zich met het feit dat alle tijd en energie die je in je opleiding stopt ook daadwerkelijk resulteert in een baan bij de Globe Group. Verder is er nog een wezenlijk verschil: een opleiding bij het BOC Opleidingscentrum  kost geld en Globe Academy betaalt de opleiding. Dat hangt natuurlijk samen met het doel van de opleiding. Het BOC Opleidingscentrum leidt mensen op die uiteindelijk bij elk beveiligingsbedrijf in Nederland terecht kunnen komen. Globe Academy daarentegen betaalt de scholing en investeert in mensen met als doel om hen uiteindelijk in dienst te nemen bij de Globe Group. 

Werken in de beveiliging? Kies voor Globe Academy

Wil je werken in de beveiliging, maar ben je zoekende naar de juiste opleiding? Globe Academy kan iets voor jou zijn.  

  • Laten we vooropstellen: alleen als je bewust bij de Globe Group wilt werken, is Globe Academy wat voor
    jou. Aangezien Globe Academy jou graag bij de club wil hebben en investeert in jouw opleiding is het streven wel dat je de geleerde theorie daadwerkelijk bij ons in praktijk brengt. Dus als je niets met Globe hebt dan raden wij aan ook niet te reageren. 
  • De keuze voor Globe Academy en uiteindelijk werken bij Globe Group biedt ontzettend veel mogelijkheden. De Globe Group biedt een totaalpakket op het gebied van veiligheid. Je kunt veel kanten op binnen onze eigen bedrijven. Zo hebben wij met ons bedrijf Europe Traffic Support werk als beroepsverkeersregelaars en evementenverkeersregelaars. Globe Security biedt een reeks diensten aan waaronder alarmopvolging & mobiele surveillance en evenementen- en horecabeveiliging. Ook camerabeveiliging inclusief onze mobiele communicatie unit behoren tot de beveiligingsopties. Een divers palet aan werkzaamheden dus, wat het voor onze medewerkers afwisselend en aantrekkelijk maakt om bij de Globe Group te werken. 
  • Bij Globe leren we altijd door. Niet alleen de mensen die deelnemen aan de Globe Academy, maar ook directie en overig personeel. We kijken goed naar de ontwikkelingen in de beveiligingsbranche en passen op basis daarvan onze diensten aan. Globe Academy is daar een goed voorbeeld van. Hier zijn we nooit uitgeleerd en met die gedachte blijven we ons ontwikkelen en streven naar groei. Dat biedt veel kansen en mogelijkheden voor onze medewerkers. 
  • Verder steken we onze handen uit de mouwen voor ons personeel op het gebied van doorgroei. We stimuleren onze medewerkers om zichzelf naar een hoger niveau te scholen of door te groeien richting een rol als bijvoorbeeld leidinggevende. Hierin worden mensen gecoacht, getraind en opgeleid. 
  • Ook werken we met een beloningsboom. Globe Group hanteert voor haar beveiligers en verkeersregelaars het cao Veiligheidsdomein. Naast dat wij evenementenbeveiligers en verkeersregelaars 5% boven het cao betalen, hanteren wij voor hen ook aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van een beloningsboom. Elk gewerkt uur wordt omgezet in punten, welke jaarlijks ingewisseld worden voor scholing naar keuze, waardebonnen, maglite, kleding en jaarlijks wisselende acties.

Aarzel niet en vraag naar de mogelijkheden... 

Dus wil je beveiliger worden om op de mobiele surveillance te werken, als evenementenbeveiliger op de leukste festivals te staan of te werken als verkeersregelaar en zorgen voor de veiligheid in het verkeer? Zoek je naar een opleiding beveiliging met baangarantie? Heb je je in de Globe Group verdiept en wil je specifiek bij ons werken in verband met de doorgroeimogelijkheden en verschillende werkzaamheden? Ben je enthousiast geraakt naar aanleiding van alle informatie over Globe Academy en wil je werken in de beveiliging bij ons, de Globe Group, in Zelhem? Wacht dan niet langer en laat ons weten wat je dromen zijn.....

Neem direct contact op

Bekijk onze film over evenementenbeveiliging