globe_security-diensten-communicatie-beveiliging-header

Camerabeveiliging

  • Bewaken en beschermen eigendommen
  • Mobiele camerabewaking
  • Vaste camerabewaking
  • MCCU

CAMERABEWAKING VIA GLOBE SECURITY

Camerabewaking bij een horecagelegenheid, sportclub, evenement of winkel kan helpen om bezittingen, medewerkers en klanten te beschermen. Het doel is dan ook het bewaken en beschermen van eigendommen. Camera’s worden vaak opgehangen op plekken waar criminaliteit en overlast kunnen voorkomen. Te denken valt aan luchthavens, stations, banken, scholen, ziekenhuizen en parkeerterreinen. Stel uzelf eens de vraag: welke zaken wilt u beschermen? Wat is daarvoor nodig? Is camerabewaking de juiste beveiligingsmethode?

Wij vinden camerabewaking een effectief middel op tijden en plaatsen waar fysiek toezicht niet beschikbaar is. Maar voor elke situatie geldt een eigen aanpak. We maken bijvoorbeeld onderscheid tussen mobiele camerabewaking (dit is vaak tijdelijk en wordt bijvoorbeeld tijdens een evenement ingezet) en vaste camerabewaking (dit wordt als beveiligingsmiddel ingezet bij panden of plekken waar overlast ervaren wordt).

Laat Globe Security met u meedenken. Wat is de beste oplossing op het gebied van veiligheid voor u en wat past het beste bij uw organisatie? Door onze korte communicatielijnen en het vermogen om oplossingsgericht te denken komen we met een passend plan. Zodra we de samenwerking eenmaal zijn aangegaan, verliezen we u niet meer uit het oog!

Bel ons voor een advies op maat: 0314-351220!

 

 

Partners in crime: camerabewaking en camerabeveiliging

U heeft waarschijnlijk een goede reden om te kiezen voor camerabewaking en / of camerabeveiliging, vandaar dat u de website van Globe Security bezoekt. De reden voor mensen om camera’s op te hangen gaat vaak gepaard met twee achterliggende gedachten. Enerzijds is het doel om criminaliteit te voorkomen (want voorkomen is beter dan genezen). Maar als dat niet lukt zorgt camerabeveiliging voor beelden waarmee daders kunnen worden opgespoord.

Een draadloos alarmsysteem neemt in geval van inbraak of calamiteit een video van tien seconden op, zowel overdag als gedurende de nachtelijke uren. De videofilm wordt direct naar de bewakingscentrale gezonden. Dankzij de steeds betere camera’s en de realtime beeldoverdracht is het goed mogelijk op afstand geavanceerde videosurveillances te verrichten, agressiebegeleiding te verlenen en via video te assisteren bij het openen en sluiten van panden en noodmeldingen. Snel handelen, dat is waar we goed in zijn. Maak van Globe Group uw partner in crime en kies voor camerabewaking en camerabeveiliging.

Neem contact met ons op

 

Beveiliging door middel van een camera

U heeft de keus voor een camera gemaakt, maar weet nog niet waar u op moet letten. Daarin kan Globe Security u adviseren. Met inmiddels 16 jaar ervaring op het gebied van beveiliging, weten wij wat werkt. Belangrijk is, ongeacht voor welke vorm van camera en camerabewaking u kiest, dat de kwaliteit van de beelden goed is. U moet kunnen inzoomen en de mogelijkheid hebben om opgenomen beelden terug te kunnen kijken. Haarscherpe beelden, inzoomen tot op de poriën, het nauwkeurig kunnen observeren en ingrijpen voor het daadwerkelijk uit de hand loopt. Dankzij de steeds betere camera’s en de realtime beeldoverdracht is het goed mogelijk op afstand geavanceerde videosurveillances te verrichten, agressiebegeleiding te verlenen en via video te assisteren bij het openen en sluiten van panden en noodmeldingen. Al die opties en mogelijkheden: duizelt het u al? Geen zorgen, wij laten u haarscherp zien wat voor u interessant kan zijn. Vraag het ons via 0314-351220. 

Professionele camerabewaking tijdens evenementen

Wanneer u een evenement organiseert, is het wellicht handig om te kiezen voor professionele camerabewaking. Globe Group werkt hierin samen met beveiligingmetcamera.nl en kan door het bundelen van krachten ontzettend goed voorzien in de behoefte van u als event organisator. Want als organisator van een evenement wordt u geconfronteerd met verschillende risico's. Of het nu gaat om crowdmanagement, openbare orde, mobiliteit, brandveiligheid of gezondheidsrisico's: het is belangrijk om overzicht te hebben om de risico's te beheersen. Met de juiste camera's wordt dit overzicht gecreëerd. Wij beschikken over Mobiele Communicatie Units. Met deze professionele mobiele camerabewaking bouwen we eenvoudig en snel op verschillende plekken camera's op met een bereik van honderden meters (afhankelijk van de plek) en kunnen we in een oogopslag een totaaloverzicht van de mensenmassa geven en aansturen waar nodig.


Vanuit deze camerawagen heeft u dus een totaaloverzicht van het evenement. Het is een centrale plek van waaruit grote mensenmassa's kunnen worden aangestuurd: crowd control en crowd management. Tevens de plek waar overleg tussen organisatie, beveiliging en politie kan plaatsvinden, het weer in kaart gebracht kan worden en de verkeersdrukte rondom het evenement. De camerawagens worden ingezet bij diverse evenementen; van kleinschalige feesten tot grote festivals.

Mensenmassa's beheersen

Crowd control en crowd management is aan de orde van de dag, immers: de veiligheid van bezoekers en organisatie moet altijd voorop staan bij een evenement. Wij adviseren u graag welke mobiele communicatie unit het meest geschikt is bij uw event. Op basis van een plattegrond en aanvullende informatie bepalen we hoeveel camera's er nodig zijn, op welke punten toezicht nodig is en hoe we de veiligheid van het evenement het beste in kaart brengen. Wij voorzien in diverse soorten camera's - voorzien van de nieuwste technologieën. Tevens is er ruimte voor de uitgifte van portofoons, een scherm voor de verkeerssituatie rondom het evenement en plek voor meteorologen om de weersverwachting in de gaten te houden. In tijden waar crowd management een belangrijk onderdeel is van het vergunningstraject en waar je als organisator overal op voorbereid moet zijn, is professionele camerabewaking een must.

Camerabewaking bij huis

Wanneer u 24/7 en 7 dagen per week beveiliging wilt bij huis, dan is camerabewaking een goede optie. Houdt er wel rekening mee dat er regels zijn verbonden aan camerabewaking in en rondom huis. U wilt voorkomen dat de buren gaan klagen omdat ze het idee hebben dat ze bespioneerd worden. Daarom is het verstandig om tijdig en voordat er een camera geplaatst wordt, advies in te winnen bij Globe Security. Als ervaringsdeskundige op het gebied van alle soorten beveiliging, is ook camerabewaking een onderdeel waar ze u veel over kunnen vertellen. Zorg dat u weet wat camerabewaking met zich meebrengt en informeer daarover vooraf bij Globe Security.

Camerabewaking in uw bedrijf

Zodra u heeft besloten voor camerabewaking in uw bedrijf, is het verstandig om Globe Security in te schakelen met betrekking tot de wetten en regels hierover. Zomaar ergens een camera ophangen mag namelijk niet. Ondernemers die een beveiligingscamera willen ophangen moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Bijvoorbeeld om diefstal of beschadiging van eigendommen te voorkomen. Wel moet u van tevoren een privacytoets houden. U moet duidelijk aangeven, bijvoorbeeld op een bord, dat er in uw bedrijf camerabewaking aanwezig is. Alleen in uiterste gevallen mag u een verborgen camera gebruiken voor cameratoezicht. Hiervoor gelden wel strenge regels. Dit kunnen we uitgebreid bespreken wanneer u contact met ons opneemt. Globe Group staat voor een persoonlijke benadering. Beveiliging staat voor gevoel: een goed gevoel. Door elkaar persoonlijk te spreken kunnen we de mogelijkheden in kaart brengen. Wij spreken u daarom het liefst face-to-face.

Prijs camerabewaking

Nu u de knoop heeft doorgehakt wilt u graag weten wat de prijs is voor camerabewaking. Wij kunnen u dit vertellen tijdens een persoonlijk gesprek. Beveiliging is maatwerk, mensenwerk. Er zijn geen standaard offertes, per situatie kijken we naar de opties en vertalen dit door in een plan op maat. Die geven wij u graag persoonlijk. Verder verzorgen wij het het totale communicatiepakket in de breedste zin van het woord. Van headset, camerabewaking, videomonitoring, portofoons tot Mobiele Communicatie Unit. We brengen alle mogelijkheden in kaart en overleggen samen met u welk soort beveiliging aansluit bij de vraag en wensen en welke prijs daaraan vast hangt.

We horen graag van u!

HD camerabewaking

Mocht u nog twijfelen over welk type camera geschikt is, dan raden wij u aan te kiezen voor HD camera’s en camerabewaking. In de beveiligingswereld draait het om de (kleinste) details. Elke beweging en gezichtsuitdrukking kan van levensbelang zijn. HD camerabewaking kan hierin voorzien. Verder is de beeldkwaliteit enorm hoog en maakt HD het mogelijk om de beelden via uw smartphone, tablet, laptop of pc te bekijken. Globe Security werkt samen met beveiligingmetcamera.nl en heeft daardoor alle wijsheid in pacht met betrekking tot HD camerabewaking. Laat u hier tot in de kleinste details over informeren.

 

 

 

Informatie evenementenbeveiliging

Wilt u alles nog eens rustig nalezen of delen met uw mede-organisatoren? U kunt onze brochure downloaden. 

Download hier de brochure evenementenbeveiliging

 

Tips voor beveiliging evenementen

Onze jarenlange ervaring delen we graag. Daarom hebben we een gratis boekje gemaakt met handige tips en tricks van beveiligingsprofessionals. Gebruik dit boekje bijvoorbeeld als checklist voor uw evenementenbeveiliging. U kunt het boekje eenvoudig aanvragen.

Vraag hier het boekje aan