globe_security-diensten-id-readers-header

Globe service team

  • Sfeermakers
  • Ondersteuning beveiligers
  • Ontvangst gasten
  • ID-readers
  • NIX

 

Ons Globe Service Team bestaat uit ondersteuners in de vorm van gastvrouwen en -heren. Zij ontvangen bezoekers en voorzien deze van de gewenste informatie. Daarnaast ondersteunt het enthousiaste team onze beveiligers onder andere bij het scannen van ID-kaarten, kaartcontrole en het omdoen van polsbandjes. Hierdoor ontstaat op evenementen een snellere doorstroming bij de toegang.  Het Globe Service Team heeft bewust een andere uitstraling. Deze sfeermakers zorgen ervoor dat het feest al begint bij binnenkomst!

Uiteraard kan het team ook andere servicegerichte taken op zich nemen en ondersteunen waar dat nodig is. De inzet van het Service Team gaat echter wel altijd samen met onze gecertificeerde beveiligers.  Op het moment dat de orde en rust wordt verstoord, neemt de beveiliging het over.  

Hostessen voor evenementen

Onderdeel van het Globe Service Team zijn onze hostessen. Uw evenement begint namelijk bij de deur. Daar worden uw gasten ontvangen en welkom geheten. In sommige gevallen is het een goed idee om de ontvangst door representatieve hostessen te laten verzorgen. Deze gastdames zijn in staat om de uitstraling van uw evenement over te nemen en als visitekaartje van uw evenement te fungeren.  Een vriendelijke glimlach en een verzorgd uiterlijk zijn niet genoeg: onze hostessen beschikken uiteraard over uitstekende communicatieve vaardigheden, zijn flexibel en hebben ervaring in de zakelijke dienstverlening.

Foto: onze hostessen zijn onderdeel van het Globe Service Team

ID-Readers: simpel, 100% waterdicht en onmisbaar 

Onze ID-Readers zorgen voor een simpele en betrouwbare oplossing voor de controle van ID-kaarten. De ID-Reader is een 100% waterdicht systeem en werkt eenvoudig: de ID-kaart gaat erin, scant de echtheid van het document en de leeftijd van de bezoeker. Groen licht betekent doorgang, rood licht geeft aan dat de bezoeker niet ouder is dan 18 jaar. De bezoeker krijgt een bandje om zijn pols waarmee het voor barpersoneel duidelijk is dat deze persoon geen alcoholische drankjes mag. Het Globe Service Team is bedreven in de controle van de leeftijd van de bezoekers. 

Hoe werkt dat, zo'n Globe Service Team? 

 

Tips voor beveiliging evenementen

Onze jarenlange ervaring delen we graag. Daarom hebben we een gratis boekje gemaakt met handige tips en tricks van beveiligingsprofessionals. Gebruik dit boekje bijvoorbeeld als checklist voor uw evenementenbeveiliging. U kunt het boekje eenvoudig aanvragen.

Vraag hier het boekje aan