globe_security-diensten-veiligheidsplan-header

Veiligheidsplan

Voor de verstrekking van de vergunning van de gemeente heeft u een veiligheidsplan nodig. Denk hierbij aan een calamiteitenplan of het vastleggen van vluchtroutes in geval van nood.

TEC Veiligheid

In ons pand is TEC Veiligheid gevestigd. 

TEC-Veiligheid is opgericht door specialisten op sociale- en fysieke veiligheid met als doel ondernemers, overheden en organisatoren van evenementen te ondersteunen bij het veiliger maken van hun bedrijven, gemeenten en evenementen.
Theoretische onderbouwing met een praktische instelling.

Een veiligheidsplan dat aansluit op alle voorwaarden

Doordat wij een nauwe samenwerking met TEC-Veiligheid hebben kunnen we onze gezamenlijke jarenlange ervaring en kennis bundelen en een veiligheidsplan schrijven dat naadloos aansluit op de continue veranderende regelgeving van de diverse gemeentes en voldoet aan alle voorwaarden van de steeds strenger wordende eisen omtrent het verstrekken van vergunningen. 

Veiligheidscoördinator

Wij werken geregeld samen met Veiligheidscoördinatoren van TEC-Veiligheid. Niet zelden wordt onze beveiliging vanuit onze Mobiele Communicatie Unit aangestuurd door een veiligheidscoordinator van TEC. Door intensieve samenwerking zijn we op elkaar ingespeeld en spreken dezelfde taal. 

 

 TEC Logo 

Informatie evenementenbeveiliging

Wilt u alles nog eens rustig nalezen of delen met uw mede-organisatoren? U kunt onze brochure downloaden. 

Download hier de brochure evenementenbeveiliging

 

Tips voor beveiliging evenementen

Onze jarenlange ervaring delen we graag. Daarom hebben we een gratis boekje gemaakt met handige tips en tricks van beveiligingsprofessionals. Gebruik dit boekje bijvoorbeeld als checklist voor uw evenementenbeveiliging. U kunt het boekje eenvoudig aanvragen.

Vraag hier het boekje aan