17

Alarmopvolging

  • Landelijke dekking
  • 24/7 beschikbaar
  • Zeer snelle aanrijtijden
  • Bekend in de buurt

Alarmopvolging is een uiterst belangrijk aspect van goede beveiliging: Globe Security zorgt voor alarmopvolging met landelijke dekking.

Download onze brochure alarmopvolging

Het is 19.00 uur, buiten is het donker. U bent de laatste die het pand verlaat en schakelt het alarm in. Vanaf hier draagt u de zorg over aan Globe Security. Een geruststellende gedachte. Wij willen u dan ook ontzorgen en voorkomen dat medewerkers, buren of familieleden het bed uit moeten om in te grijpen.

Drie redenen om te kiezen Globe Security:

 

  1. Globe Security staat 24 uur per dag voor u klaar: bij een alarmsignaal van uw alarmsysteem wordt direct de dichtstbijzijnde surveillant aangestuurd. Vanwege het regionale karakter van Globe Security weten we in onze gebieden feilloos de weg en zijn we snel ter plaatse. Zo wordt elke alarmmelding, dag en nacht, binnen zeer korte tijd opgevolgd. En dankzij onze sleutelrol in de regio en onze strategische samenwerking met hulpdiensten en gemeenten zijn wij altijd op de hoogte van de laatste risico’s. Wij verlenen onze dienst alarmopvolging in de Achterhoek en Liemers. Hieronder vallen de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem,Montferland, Oost-Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en aanvullend Doesburg.
  2. Landelijke dekking: Naast Oost-Gelderland werken wij in overige gebieden samen met gelijkgestemde sterke regionale partners. Met één overzichtelijke factuur en natuurlijk één aanspreekpunt.
  3. Onze surveillanten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat: Als er een inbraakmelding binnenkomt, gaan wij direct ter plaatse. Onze surveillanten zijn afkomstig uit de regio; we kennen onze omgeving als geen ander en zijn daarom altijd bij u in de buurt. Dit vertaalt zich in snelle aanrijtijden. Omdat wij niet alleen de panden die we mogen beveiligen door en door kennen, maar ook de buurt en de omgeving waar uw object zich bevindt, zijn onze mobiele surveillanten in staat om situaties snel in te schatten en direct te handelen. Bovendien staan wij in direct contact met politie en brandweer waardoor er op alle platformen snel gereageerd kan worden.

 

Laat alarmmeldingen over aan professionals

Wij adviseren om niet zelf de held uit te hangen wanneer er een alarmmelding is. Voorkom en vermijd persoonlijke veiligheidsrisico’s door de alarmopvolging over te laten aan professionals van Globe Security die uit de regio komen en de risico's van u overnemen. 

De menselijke kant van beveiliging 

Beveiliging met alarmopvolging is een zeer effectieve, onzichtbare en aanvullende veiligheidsmaatregel op het alarmsysteem. Een alarmsysteem is uiterst betrouwbaar en biedt enorm veel veiligheid. Maar het is en blijft een systeem dat geen verbanden kan leggen en de situatie echt goed kan inschatten. Daarbij: zonder opvolging heeft een inbraakinstallatie weinig nut.

Ja, het heeft een afschrikkende werking maar zolang er niemand ter plaatse komt, ruikt de inbreker geen onraad. Beveiliging draait daarom grotendeels nog steeds om mensenwerk. Op het moment dat er een inbraakmelding binnenkomt, wordt direct een surveillant gestuurd om de alarmsituatie ter plekke te controleren. Het gebouw wordt aan de buitenkant geïnspecteerd op inbraaksporen en de ruimte waar het alarm is afgegaan wordt gecontroleerd.

Loos alarm is mogelijk, in dat geval wordt het alarm door de surveillant hersteld. Bij de constatering dat er daadwerkelijk iets mis is, wordt extra hulp ingeroepen. Onze surveillanten zijn getraind op het juist inschatten van situaties. Dit stuk menselijk inzicht dat Globe Group kan regelen, als aanvulling op een alarmsysteem, is van onmiskenbare waarde.