globe-security-diensten-alarmopvolging-header-1

Alarmopvolging

Alarmopvolging met landelijke dekking

Voor maximale beveiliging is betrouwbare en snelle alarmopvolging onmisbaar: een zeer effectieve, onzichtbare en aanvullende veiligheidsmaatregel op uw alarmsysteem.

Globe Security staat 24 uur per dag voor u klaar: bij een alarmsignaal van uw alarmsysteem wordt direct de dichtstbijzijnde surveillant aangestuurd. Vanwege het regionale karakter van Globe Security weten we in onze gebieden feilloos de weg en zijn we snel ter plaatse. Zo wordt elke alarmmelding, dag en nacht, binnen zeer korte tijd opgevolgd. En dankzij onze sleutelrol in de regio en onze strategische samenwerking met hulpdiensten en gemeenten zijn wij altijd op de hoogte van de laatste risico’s.

Wij verlenen onze dienst alarmopvolging in de Achterhoek en Liemers. Hieronder vallen de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost-Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en aanvullend Doesburg.

Landelijke dekking
Naast Oost Gelderland werken wij in overige gebieden wij samen met gelijkgestemde sterke regionale partners. Met één overzichtelijke factuur en natuurlijk één aanspreekpunt. 

Onze meldkamer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand.

Als er een inbraakmelding binnenkomt, gaan wij direct ter plaatse. Onze surveillanten zjin afkomstig uit de regio; we kennen onze omgeving als geen ander en zijn daarom altijd bij u in de buurt. Dit vertaalt zich in snelle aanrijtijden.

Omdat wij niet alleen de panden die we mogen beveiligen door en door kennen, maar ook de buurt en de omgeving waar uw object zich bevindt, zijn onze mobiele surveillanten in staat om situaties snel in te schatten en direct te handelen. Bovendien staan wij in direct contact met politie en brandweer waardoor er op alle platformen snel gereageerd kan worden.

Voorkom erger en vermijd persoonlijke veiligheidsrisico’s.
Gaat u midden in de nacht erop uit als er een alarmmelding is? Of uw personeel? Stel uzelf niet bloot aan zulke gevaren. Het is beter om alarmopvolging over te laten aan professionals die uit deze regio komen en die risico's van u overnemen.

 

Lees meer over Mobiele Surveillance >> of onze Collectieve Beveiliging >>

Hier vertellen we ook meer over onze opzegservice. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20

globe_security-diensten-alarmopvolging-kolom-large