globe_security-diensten-sleutelbeheer-header

Sleutelbeheer

  • Combi met alarmopvolging
  • Indien nodig toegang tot pand
  • U kunt in bed blijven

Wanneer alarmopvolging door Globe Group onderdeel is van uw beveiliging, dan is sleutelbeheer automatisch een logische keuze. Alarmopvolging en sleutelbeheer zijn namelijk direct met elkaar verbonden. Zonder sleutel wordt het immers erg lastig om alarmopvolging uit te voeren. Sleutelbeheer is dus geen aparte dienst (in de zin van dat wij veilig uw sleutels opbergen). Het maakt simpelweg onlosmakelijk deel uit van onze core business namelijk beveiliging en alarmopvolging.  

Hoe werkt sleutelbeheer?

Wij leggen u graag uit waarom sleutelbeheer als onderdeel van alarmopvolging van belang is. In onze afgesloten kluizen bewaren we uw sleutel met een unieke, voor buitenstaanders ontraceerbare, code. Uitsluitend in situaties waarbij het nodig is, kan onze surveillant zich daarmee toegang verschaffen tot uw pand. Denk hierbij aan het afgaan van het alarm; wij betreden het pand zodat u niet uit bed hoeft te komen. Of bijvoorbeeld om openstaande ramen en deuren te sluiten om zo inbraakmogelijkheden te beperken.  

Sleutelbeheer zorgt voor overzicht

Als opdrachtgever wilt u niet aan al uw personeelsleden sleutels geven. Enerzijds omdat u ze niet verantwoordelijk wilt maken wanneer het alarm gaat (daar heeft u immers Globe Security voor) en anderzijds omdat u de controle over uw sleutels (en daarmee toegang tot uw pand) wilt bewaken. Gecertificeerde sleutels zijn duur en het risico op verlies van deze sleutels is groot. Daarnaast bestaat de kans op (ongewenst) betreden van uw pand buiten openstellingstijden én het komt vaak voor dat de sleutelregistratie problemen veroorzaakt. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker uit dienst treedt en de sleutel niet inlevert. Allemaal redenen dus om te kiezen voor alarmopvolging inclusief sleutelbeheer. 

Laat sleutels uw leven niet beheersen maar laat uw sleutels beheren. Vraag ons naar de opties rondom sleutelbeheer.

Bekijk onze film over Mobiele Surveillance: