5

Diensten

  • Alarmopvolging en mobiele surveillance
  • Beveiliging
  • Evenementen
  • Camera
  • Zorg

De basis van Globe Security ligt in het concept van familiebedrijf. Globe Security is een platte organisatie waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat, zodat korte lijnen kunnen worden onderhouden met de klanten. Dit resulteert in beveiliging op maat, daar ligt dan ook de kracht van Globe Security. Onze diensten zijn onderverdeeld in een aantal specifieke categorieën, onze eerste stap naar maatwerk:  

Het liefst gaan we nog een stap verder op het gebied van maatwerk en ‘samen veilig’. Graag denken we vanaf het eerste moment met u mee. Wat zijn uw wensen, wat is uw probleem? Op basis daarvan gaan we gezamenlijk kijken wat voor ú de beste oplossing is op het gebied van veiligheid. Wat past het beste bij uw organisatie? Misschien betekent het wel dat we onze huidige diensten moeten aanpassen op uw specifieke situatie. Geen probleem! Daarover denken we graag met u mee.  

Globe Security heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de beveiligingssector, mede door de persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze diensten op de site. 

 

Bekijk onze bedrijfsfilm

In een paar minuten tijd krijgt u een goede impressie van wat de Globe Group te bieden heeft.

 

Wilt u liever onze flyers downloaden? 

 

Flyer Mobiele Surveillance

Flyer Objectbeveiliging

Flyer Collectieve Beveiliging

Flyer Evenementenbeveiliging

Flyer Europe Traffic Support

Flyer BOC Opleidingcentrum