globe-security-diensten-mobiele-surveillance-header-2

Mobiele surveillance

Voorkomen is beter dan genezen.

Onze mobiele surveillanten inspecteren op verschillende tijdstippen uw pand. We zijn zeer sterk regionaal geworteld, kennen de omgeving en weten daarom waar we op moeten letten.

Onze kernactiviteiten zijn: aandacht voor verdachte personen/voertuigen, brandgevaarlijke situaties, vandalisme en andere illegale activiteiten. U ontvangt altijd een rapportage van onze uitgevoerde activiteiten - naar wens iedere dag of alleen bij calamiteiten.   

Maatwerk
Als afnemer van onze mobiele surveillancediensten kunnen we bovendien maatwerk leveren; u geeft aan hoe vaak we een controleronde maken, vanaf welk tijdstip en tot hoe laat en ook of we bijvoorbeeld een sluitronde maken aan het einde van de dag. Samen stellen we een plan op, geheel naar uw eigen wens en veiligheidsbehoefte.

Preventieve werking
Onze auto’s zijn herkenbaar en aanwezig. Preventief toezicht heeft een afschrikkende werking. Een veilig gevoel dat er over uw zaken wordt gewaakt.

Collectieve beveiliging
Er zijn ook mogelijkheden voor een collectieve mobiele surveillance op uw bedrijventerrein. Samen zorgen voor veiligheid van uw bedrijventerrein en goederen. Lees meer over collectieve beveiliging >>

 

Zou het niet een veel fijner en veiliger gevoel zijn als er vannacht ook een mobiele surveillant van Globe bij úw pand deze inspectie zou uitvoeren?

 

Opzegtermijn huidig beveiligingsbedrijf
Vaak geldt er bij een nog lopend contract een opzegtermijn van drie maanden en loopt het contract van kalenderjaar tot kalenderjaar. Het is dus zaak om vóór 1 oktober 2017 de opzegging geregeld te hebben om zo met ingang van 1 januari 2018 aan te kunnen sluiten bij de mobiele surveillance van Globe Security.

Opzegservice
Indien u het makkelijk vindt dat wij de overstap regelen, kan dat ook! Vermeld uw contractgegevens en wij bereiden de opzegging zoveel mogelijk voor. Het enige dat u daarna nog hoeft te doen, is het ondertekenen van de opzegging en verzenden. Wettelijk gezien mag namelijk een contract alleen door de contractant zelf worden opgezegd.

Sleuteloverdracht
Als servicegericht bedrijf kunnen wij u nog verder ontzorgen door de sleutels bij uw huidig beveiligingsbedrijf op te halen. Zo hoeft het beëindigen van uw huidige contract u minimale inspanning te kosten. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20

Referenties

Collectieve beveiliging

13 bedrijfskringen

Met ingang van 1 januari 2018 mogen wij in opdracht van maar liefst dertien (!) bedrijfskringen de collectieve beveiliging voeren. De voornaamste werkzaamheden liggen in het surveilleren op de diverse industrieterreinen. 

Gemeente Oude IJsselstreek

Mobiele Surveillance

In opdracht van de Gemeente Oude IJsselstreek verzorgen wij voor alle gemeentepanden de mobiele surveillance.

https://www.oude-ijsselstreek.nl/

Industrie Kring Zelhem

Collectieve Mobiele Surveillance

De Industrie Kring Zelhem heeft voor de collectieve mobiele surveillance van Globe Security voor gekozen. 

De deelnemers zijn verzekerd van goede dagelijkse controles van bedrijfspanden en het industrieterrein. 

https://ikzelhem.nl/

globe_security-diensten-mobiele-surveillance-kolom-large