2

Mobiele surveillance

  • Voorkomen en terugdringen criminaliteit
  • Grondige marktkennis
  • Persoonlijke benadering

Met mobiele surveillance van Globe Security, als onderdeel van de beveiliging, kiest u voor een gerust hart.

Een hart dat u graag wilt laten kloppen. Van vreugde, blijdschap of enthousiasme. Maar niet harder wilt laten gaan omwille van stress, angst of ongerustheid. Om dat te voorkomen, is het goed om te kiezen voor mobiele surveillance binnen uw wensen op het gebied van beveiliging.

Voorkomen is beter dan genezen, wordt weleens gezegd. Dat geldt zowel voor inbraken, als voor een hartverzakking. Het doel van alarmopvolging draait vooral om ‘ontzorgen’. Ervoor waken dat medewerkers, buren of familieleden bloot worden gesteld aan gevaar. En de continuïteit van het bedrijf waarborgen: medewerkers die ’s nachts uit bed moeten om naar het bedrijf te gaan zijn overdag minder productief.

Waarom mobiele surveillance via Globe Security?

Wij onderscheiden ons van andere beveiligingsbedrijven door de persoonlijke benadering en korte lijnen. Globe Security is een ervaren en stabiele organisatie met een authentieke aanpak, grondige marktkennis en weet de meerwaarde van een regionaal bedrijf met een persoonlijke benadering te koppelen aan de professionaliteit die je van een beveiligingsbedrijf mag verwachten. Laat uw hart spreken en kies voor Globe Security. 

Download hier onze flyer Mobiele Surveillance

Neem contact met ons op

 

Mobiele surveillance in de praktijk


Mobiele surveillance onderdeel van beveiliging

Mobiele surveillance is goed voor het voorkomen en terugdringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel. Dat is absoluut nodig anno 2018. Want eind 2017 meldde NRC Handelsblad op nrc.nl nog in een artikel dat er ‘na jaren daling weer een lichte stijging van het aantal inbraken te zien is’.

Mogelijke verklaringen zijn de actieve inbrekersbendes: rondtrekkende bendes, slaan in heel Europa hun slag. Verder halen mensen duurdere spullen in huis door de aantrekkende economie. Dat weten ook de inbrekers. Daarnaast is er sprake van onoplettendheid. De daling van de jaren ervoor heeft wellicht gezorgd voor wat laksheid. Als men hoort dat er veel wordt ingebroken dan is men scherp op beveiligingsmaatregelen. Die alertheid verdwijnt zodra er weinig aan de hand is.

Tijd om zaken rondom beveiliging weer op orde te stellen met mobiele surveillance. Globe Group kan daarbij helpen. Zodat u niet midden in de nacht uit bed hoeft, wanneer het alarm gaat. En wat nou als er zich daadwerkelijk inbrekers in uw pand bevinden, of er blijkt brand te zijn? Stel u zelf niet bloot aan deze risico’s.

Doordat er altijd een back-up auto paraat is, kunnen wij onze snelle aanrijtijden blijven garanderen, ook als er twee meldingen tegelijk zijn. Wat zijn de voordelen van werken met ons? Globe Security is een regionaal geworteld bedrijf, wij kennen de omgeving als geen ander en zorgen al jaren voor een veiligere regio. Omdat we werken vanuit een persoonlijke aanpak, bent u bij ons geen nummer en passen we onze dienstverlening aan op uw wensen. Geef inbrekers geen kans… door mobiele surveillance! 


Team Globe Security voor mobiele surveillance

Mobiele surveillance is mensenwerk, er is dan ook een team verantwoordelijk voor dit onderdeel van de beveiliging. Gerard Wijnia is Manager Mobiele Surveillance en verantwoordelijk voor het functioneren van de mobiele surveillance van Globe Security in de breedste zin van het woord. Het gaat daarbij om de aansturing van het team surveillanten, het optimaliseren van de routes, ervoor zorgen dat de aanrijtijden zo kort mogelijk zijn en relatiebeheer van onze klanten en prospects. Volgens Gerard staat Globe Security voor regionale betrokkenheid, korte communicatielijnen, proactief en no-nonsense. Het is belangrijk dat er altijd een team klaarstaat voor opvolging. Zonder opvolging heeft een inbraakinstallatie immers weinig nut. Een alarm heeft een afschrikkende werking maar er komt niemand ter plaatse. Juist door de fysieke aanwezigheid van team Globe Security voelt de inbreker dat er geen ontkomen meer aan is. Team-up met Globe Security op het gebied van mobiele surveillance.

Vraag naar de voordelen 

Zou het niet een veel fijner en veiliger gevoel zijn als er vannacht ook een mobiele surveillant van Globe bij úw pand deze inspectie zou uitvoeren?