4

Objectbeveiliging

 • Alles in uw pand veilig
 • Beveiligingsaanpak op maat
 • Proactief
 • Heldere rapportage

 

Schakel Globe Security in voor objectbeveiliging wanneer u een prachtig pand heeft gevonden en dit wilt beveiligen tegen diefstal, fraude en vernieling. Bij Globe Group weten we als geen ander: uw kantoorpand is niet enkel een ruimte met vier muren en een dak. Er is enorm veel tijd geïnvesteerd in de bouw van het object. U heeft uw ziel en zaligheid gestoken in de aankleding en inrichting. De kleuren van de muur zijn met zorg uitgekozen, over elk detail - van bureaustoel tot plantenbak - is nagedacht.

Ervaring met objectbeveiliging

Globe Security is een full-service beveiligingsbedrijf met jarenlang ervaring op het gebied van objectbeveiliging. Wij zorgen ervoor dat computers, machines en andere waardevolle spullen het pand niet verlaten zonder uw goedkeuring. Dit doen we door: 

 • Proactief meedenken
 • Inzicht geven in de processen van ingaande goederen en personen
 • De zwakke punten in uw beveiliging zien en op basis daarvan gedegen advies geven
 • Zaken samenvatten in een heldere rapportage

Geen enkel object of pand is hetzelfde, daarom wordt na een uitgebreide inventarisatie een beveiligingsaanpak rondom objectbeveiliging op maat aangeboden. Toegespitst op úw organisatie. Wenst u objectbeveiliging op maat neem dan contact op met Globe Security.  

Download hier de brochure objectbeveiliging

Direct contact opnemen

 

Beveiliging van een object 

Heeft u een object met kostbare en soms onvervangbare goederen welke u wilt beveiligen: doe dit met hulp van
 Globe Security. Waarschijnlijk heeft u er zelf nog niet aan gedacht, maar er zijn een aantal zaken die de veiligheid van uw pand beïnvloeden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de toegang tot uw pand niet altijd goed zichtbaar is. Of dat het niet altijd duidelijk is welke personen er daadwerkelijk in uw bedrijf aanwezig moeten zijn. Daardoor is uw veiligheid en die van uw medewerkers niet gewaarborgd. Daarnaast zijn er ook risico’s van binnenuit. Uw object is bijvoorbeeld niet bestand tegen indringers of moeilijk te detecteren.

Laat ons proactief meedenken over de de beveiliging van uw object. Welke acties kunnen wij ondernemen? 

 • Naast het uitvoeren van surveillance rondes en het houden van preventief toezicht zijn we er ook voor u als het echt mis dreigt te gaan. 
 • We staan in direct contact met de meldkamer en politie en bij een inbraakmelding zijn we onmiddellijk ter plaatse. Zo voorkomen en beperken we mogelijke schade. 

U kunt dus met een gerust hart de bewaking van uw object aan ons overlaten en zich bezig houden met uw eigen werkzaamheden. En net als de beveiligers van Globe Security doen waar u goed in bent. Vragen over objectbeveiliging en specifiek uw object? 

Laat het ons weten

Bekijk een korte impressie van een objectbeveiliger aan het werk:

 

Objectbeveiliging door een professionele beveiliger 

Wilt u weten wat objectbeveiliging met hulp van een professionele beveiliger inhoudt? Globe Security zet met regelmaat, specifiek voor objectbeveiliging, een beveiliger in voor het meest veilige resultaat. De beveiligers van Globe Security zijn inzetbaar op diverse vlakken; toegangscontroles, receptiediensten en het houden van brand- en sluitrondes. 

 • Wij signaleren tijdig onregelmatigheden en ontmoedigen indringers door duidelijke aanwezigheid
 • Ook zorgen we voor zichtbare en onzichtbare beveiliging van uw object 
 • De beveiligers van Globe Security staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar 

Maar dat hoeft uiteraard niet. Voor veel bedrijven en instellingen is een korte periode van objectbeveiliging al voldoende; een uur voor het openen en twee uur na het verlaten van de receptie wordt de binnenkomst van bezoekers geregistreerd en uw pand veilig geopend of afgesloten. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor de gehele nacht beroepsbeveiligers in te huren die de camera’s in de gaten houden en op gezette tijden een inspectieronde door uw pand lopen.

Veiligheid is een verantwoordelijke taak, een receptiemedewerker is hier vaak niet voor opgeleid. Ook vinden de werkzaamheden niet altijd tijdens reguliere werktijden plaats. Daarom is objectbeveiliging door een professionele beveiliger geen onverstandige keus. Uiteraard is het in overleg mogelijk om een specifiek functieprofiel op te stellen. Wij leveren maatwerk, toegespitst op úw wensen. 

Vraag ons naar de mogelijkheden

Of 

Download hier de brochure objectbeveiliging