header-gs

Welkom bij
Globe Security.

header-kluis-2

Uw vertrouwde 

beveiligingspartner.

 

header-home

Ons oog
uw veiligheid.

globe-security-home-04

Evenementenbeveiliging

Voor een veilig evenement.

globe-security-home-07

Mobiele surveillance

altijd in de buurt

zorg

Zorgbeveiliging

Ook onze zorg.

mobiele-surveillance

Collectieve Beveiliging

Door de hele Achterhoek.

Samenwerking met DLS Trainingen

Globe Group staat voor 'samen veilig'. Samen? Jazeker! Zorgen voor veiligheid doen we niet alleen. Binnen de Globe Group valt ons opleidingscentrum BOC. Vanaf heden kunnen we daar een mooie samenwerking aan toevoegen, namelijk de samenwerking DLS Trainingen met BOC Opleidingscentrum.

DLS Trainingen

DLS Trainingen biedt bedrijven, instellingen en particulieren een breed pakket aan veiligheidsopleidingen, trainingen en producten op het gebied van BHV basis en herhaling, EHBO basis en herhaling, AED, VCA en code 95. Door deze samenwerking kunnen we onze kennis en inkoop bundelen. Dit resulteert in afwisselende, up-to-date trainingen in Zelhem maar ook Hengelo Overijssel en niet onbelangrijk een mooie tariefstelling. 

BHV trainingen

Welke andere voordelen zijn er? Wij hebben nu maandelijks de mogelijkheid om in Zelhem BHV basis of herhaling te volgen. Ook kunnen we, als die behoefte er is, zeer snel schakelen met betrekking tot het inplannen van extra opleidingen in Zelhem maar ook bij klanten op locatie.

Samen veilig!

Wie denkt dat veiligheid vooral draait om beveiligingssystemen, beveiligingscamera's of andere beveiligingsapparatuur heeft het goed mis. Veiligheid is mensenwerk! Weten wat er gedaan moet worden op het moment dat er echt paniek is of, in ergere gevallen, iemand gewond... dat is pas mensen veilig stellen! Samen met DLS pakken we dit stuk op. Samen veilig! 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20