header-gs

Welkom bij
Globe Security.

header-kluis-2

Uw vertrouwde 

beveiligingspartner.

 

header-home

Ons oog
uw veiligheid.

globe-security-home-04

Evenementenbeveiliging

Voor een veilig evenement.

globe-security-home-07

Mobiele surveillance

altijd in de buurt

zorg

Zorgbeveiliging

Ook onze zorg.

mobiele-surveillance

Collectieve Beveiliging

Door de hele Achterhoek.

KEURIG: weer 3 jaar KEURMERKEN! 

Globe Group heeft de Keurmerken Evenementenbeveiliging en Beveiliging voor de komende 3 jaar weer gehaald!

De Nederlandse Veiligheidsbranche werkt sinds 2006 met keurmerken. Deze hebben betrekking op zaken zoals vakbekwaamheid van het personeel, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, persoonsgegevensbescherming, sleutelbeheer en financiële soliditeit.

Veiligheidsbranche

De beveiligingsbranche heeft sinds de jaren tachtig een onstuimige groei en een enorme professionalisering doorgemaakt.  In 2000 werd geconstateerd dat die ontwikkeling pas compleet is met zelfregulering op het gebied van kwaliteit. Dat wil zeggen: met een standaard voor een professioneel, integer en betrouwbaar beveiligingsbedrijf. De leden van de Nederlandse Veiligheidsbranche ontwikkelden daarom destijds een keurmerk, waarvan de toetsing is belegd bij onafhankelijke certificeringsinstellingen. 

Keurmerk

Het keurmerk is een instrument waarmee bonafide bedrijven zich richting opdrachtgevers kunnen onderscheiden van bedrijven die het niet zo nauw nemen met de regels. Het laat zien dat je te maken hebt met een professionele dienstverlener met oog voor kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. Een keurmerk wordt toegekend op basis van een audit en vervolgens vindt jaarlijks een controle audit plaats. De auditoren gaan langs bij de bedrijven of bezoeken locaties waar de beveiligingsmedewerkers aan het werk zijn. Daarbij adviseren ze keurmerkhouders ook hoe de organisatie nog verder kan worden verbeterd bijvoorbeeld vanuit het kwaliteitssysteem ISO 9001.

Aanbestedingseis

Het keurmerk wordt steeds vaker als aanbestedingseis gesteld. Dat maakt duidelijk dat ook opdrachtgevers niet alleen de prijs belangrijk vinden, maar kwaliteit voorop stellen.
 
Globe Security beschikt over de keurmerken Beveiliging en Evenementenbeveiliging. Mocht je meer willen weten over onze keurmerken, neem dan contact met ons op. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20