header-gs

Welkom bij
Globe Security.

header-kluis-2

Uw vertrouwde 

beveiligingspartner.

 

header-home

Ons oog
uw veiligheid.

globe-security-home-04

Evenementenbeveiliging

Voor een veilig evenement.

globe-security-home-07

Mobiele surveillance

altijd in de buurt

zorg

Zorgbeveiliging

Ook onze zorg.

mobiele-surveillance

Collectieve Beveiliging

Door de hele Achterhoek.

In de zevende hemel met nieuwe contracten Hemelvaartfeesten en Huntenpop

Het nieuws binnen de Globe Group volgt elkaar in rap tempo op. Hier is er eigenlijk nooit sprake van komkommertijd: sowieso niet in de zomer maar zeker ook niet in de winter. Zo zit Bennie sinds kort in ’t gips, had TEC Veiligheid kijkdagen van de Mobiele Communicatie en Camera Units (MCCU’s), stond de eerste BHV training op 14 februari 2019 gepland en heeft Miranda Vlaswinkel van ons mobiele surveillanceteam een vast contract getekend.

Dat is nog niet alles! Vandaag kunnen we kenbaar maken dat we voor de komende drie jaar een contract hebben getekend als beveiligingspartner voor de Hemelvaartfeesten en Huntenpop. Daar zijn we natuurlijk hartstikke content mee.

Want Huntenpop is inmiddels een begrip in de Achterhoek. Het popfestival werd voor het eerst in 1989! gehouden. Dat betekent dat in 2019 de 30e editie plaatsvindt. Het festival kenmerkt zich naast podia voor bekende bands ook als popfestival voor aankomend talent en vindt dit jaar plaats op 2 & 3 augustus 2019. Om als beveiligingspartij aangesloten te zijn bij zo’n impactvol evenement in de regio, met een enorme historie, is ontzettend mooi.

Hemelvaartfeesten

Naast deze prachtige ‘oudgediende’ komen we ook in actie bij een vrij nieuw festival in de Achterhoek. De organisaties van Huntenpop, Festivaart en Coverland lanceerden in 2018 namelijk een driedaags festival onder de vlag ‘Hemelvaartfeesten’. Door de handen ineen te slaan brachten ze met dit nieuwe festijn een directe ode aan de Achterhoek en de befaamde gemoedelijkheid; een warm bad voor alle bezoekers. Van 30 mei tot en met 1 juni 2019 staat de Achterhoek drie dagen lang op de kop en kan er volop gefeest worden op het DRU park tijdens de Hemelvaartfeesten. Wij zijn er dan dus ook bij als beveiligingspartner.

Lange samenwerking

Ons contactpersoon bij Huntenpop, Hajon Westerveld (voorzitter / veiligheidscoördinator), heeft aangegeven dat het contract wederom met ons is getekend op basis van een aantal zaken, waaronder de reeds lange samenwerking, onze kennis van de regio (kennis van de gebruiken van de Achterhoek) en het totaal pakket dat we leveren inclusief commandowagen, portofoons etc. Maar ook het meedenken met klant en de bereidheid om als ambassadeur op te treden bij potentiële sponsoren heeft meegespeeld in de keuze. Kijk, dat is fijn om te horen.

Zo doen we dat!

Misschien goed om erbij te vermelden: we hebben nog niet zo lang geleden een video gemaakt waarin we precies vertellen en laten zien wat we allemaal kunnen betekenen op het gebied van evenementen beveiliging, zoals bijvoorbeeld op het gebied van de vergunningsaanvraag, het maken van een veiligheidsplan, de inzet servicemedewerkers, verkeersregelaars of ondersteuning op het gebied van crowd control met onze Mobiele Communicatie en Camera Units. Nieuwsgierig? Kijk 'm hieronder.  

WINNEN!

Wij wilden graag als beveiligingspartij naar deze festivals, maar jij vast ook als bezoeker / feestvierder. Om aan te tonen hoe blij we ermee zijn, geven we onder onze Facebook fans 1x2 zaterdagkaarten weg voor Huntenpop en 1x2 zondagkaarten (Coverland) voor de Hemelvaartfeesten. Op die manier kun je genieten van de muziek én Globe Security live in het werkveld bezig zien. Wil je winnen? Ga dan naar onze Facebookpagina en laat ons voor 15 maart weten waarom jij naar Huntenpop / de Hemelvaartfeesten wilt. Uit alle reacties kiezen we de meest originele inzending. Misschien zien we jou straks op één van beide festivals!

 

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20