header-gs

Welkom bij
Globe Security.

header-kluis-2

Uw vertrouwde 

beveiligingspartner.

 

header-home

Ons oog
uw veiligheid.

globe-security-home-04

Evenementenbeveiliging

Voor een veilig evenement.

globe-security-home-07

Mobiele surveillance

altijd in de buurt

zorg

Zorgbeveiliging

Ook onze zorg.

mobiele-surveillance

Collectieve Beveiliging

Door de hele Achterhoek.

Belachelijk belangrijk en absoluut niet voor watjes: de BHV’er! 


BHV’ers worden soms (onterecht!) een beetje belachelijk gemaakt. Niet iedereen binnen een organisatie ziet het nut in van bijvoorbeeld BHV oefeningen. Wanneer het brandalarm gaat hoor je sommige collega’s stiekem zuchten vanachter hun computers: “Belachelijk. Heb je die BHV’ers weer met hun ontruimingsoefeningen…” Ze zien er de noodzaak niet van in: dat mailtje afmaken of een telefoontje plegen is belangrijker dan levens redden. Hier, bij Globe Group, vinden we BHV’ers ook belachelijk! Maar dan wel belachelijk belangrijk! 

In de watten 

Het is ook geen werk voor watjes! Een BHV’er beoordeelt een ernstige of levensbedreigende situatie, handelt in nood, weet hoe klanten en werknemers in veiligheid gebracht moeten worden, kan eerste hulp verlenen, weet wat er moet gebeuren om mensen uit een brandend gebouw te krijgen en ga zo maar door. 

Daarom leggen we vandaag, de dag van BHV, onze eigen BHV’ers in de watten: Joke en Raymond. Het is dan namelijk de dag van de BHV’er. Tijdens deze dag wordt landelijk (voor de zesde keer) aandacht gevraagd voor de inzet van alle circa 500.000 bedrijfshulpverleners die Nederland rijk is. Eigenlijk is de landelijke dag er in de eerste plaats voor de grote groep ‘zuchtende’ niet-BHV’ers. Bewustwording met betrekking tot de rol van een BHV’er, dat is waar de dag van de BHV’er om draait. Hier, bij Globe Group, zijn we ons in ieder geval wél belachelijk bewust van wat een BHV’er kan betekenen in een organisatie. Raymond en Joke, we zijn belachelijk blij met jullie als BHV'ers! 
 
PS: Dat we Raymond hebben gevraagd om even te poseren in een berg watjes, betekent niet dat we hem nu belachelijk maken toch? ;-)

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20