slide-10

Beveiligingsbedrijven

  • Persoonlijke benadering
  • Totaalpakket
  • Het adres voor al uw veiligheidszaken

Er zijn veel beveiligingsbedrijven, maar voor een persoonlijke benadering en totaalpakket moet u bij Globe Group zijn! Globe Group draagt niet voor niets de naam ‘group’. Het is de overkoepelende organisatie voor vier verschillende bedrijven, namelijk Globe Security, Europe Traffic Support, het B.O.C. Opleidingscentrum en Beveiligingmetcamera.nl. Deze vier bedrijven hebben hun eigen expertise. Het bundelen van de krachten leidt tot een effectieve en efficiënte aanpak waardoor Globe Group opdrachtgevers op verschillende vlakken snel hulp kan bieden. Niet alle beveiligingsbedrijven bieden hetzelfde pakket diensten aan. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van veiligheid.

Beveiligingsbedrijven Nederland

Zoek niet verder: Globe Group is hét adres voor al uw veiligheidszaken in Nederland. Volgens een artikel op fd.nl, uit juni 2017, groeit het aantal beveiligingsbedrijven in Nederland razendsnel. De afgelopen tien jaar is het aantal verdubbeld tot 3350. Het zijn vooral eenmanszaken, zo blijkt uit een studie door het Economisch Bureau van ABN Amro. Globe Group onderscheidt zich, als overkoepelende organisatie van vier bedrijven, in deze branche die wordt overspoeld door eenmanszaken.

Wat zijn de onderscheidende kenmerken van Globe Group ten opzichte van andere partijen in Nederland?

  1. Het hoofdkantoor zit in Zelhem, inmiddels zijn er ook nevenvestigingen in Overijssel en de Betuwe. Het voordeel hiervan is dat we een groot gedeelte van Nederlandkunnen bedienen met eigen beveiligers.
  2. Evenementenbeveiliging, mobiele surveillance, Traffic Support (beroepsverkeersregelaars en evementenverkeersregelaars), camerabeveiliging en een opleidingscentrum zit allemaal onder één dak: hierdoor kunnen we opdrachtgevers sneller en beter bedienen
  3. Globe Security is lid van de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland. Dit is een kwaliteitskeurmerk. Voor VBe NL is de inhoudelijke kwaliteitsagenda van beveiliging de kern. In de kwaliteitsagenda staan landelijke afspraken die door alle aangesloten bedrijven, waaronder Globe Security, worden gehanteerd en strikt nageleefd. De kwaliteitsagenda komt tot uitdrukking in de gedragscode die door alle aangesloten bedrijven strikt gehanteerd worden. In de gedragscode zijn algemene verkoopvoorwaarden opgenomen die de kwaliteit behouden en cowboygedrag uitsluit.


Allemaal redenen om te kiezen voor Globe Group! Meer informatie? Vraag het hier aan!

Beveiligingsbedrijven - Globe Group

Er gebeurt van alles in Gelderland

Voor beveiliging in de provincie Gelderland is Globe Group de juiste partij. Het in natuur gedrenkte Gelderland lijkt, ten opzichte van provincies als Noord-Holland en Zuid-Holland, niet zoveel nodig te hebben op het gebied van veiligheid. Fout gedacht! Volgens berekeningen van het Economie Bureau van ING blijft de groei van de Gelderse economie in 2018 boven de 3%. Dat is iets hoger dan de nationale groei en daarmee is de groei in deze provincie al 5 jaar bovengemiddeld en groeit het harder dan in de rest van Nederland.

Economische groei in een provincie gaat gepaard met een groeiend bedrijfsleven. Dat vraagt om extra veiligheid zoals professionals in het verkeer, camerabewaking, evenementenbeveiliging en mobiele surveillance. Allemaal zaken die door Globe Group gefaciliteerd worden: veiligheid onder één paraplu. Bent u actief in de provincie Gelderland en op zoek naar een betrouwbare partij om uw veiligheidszaken mee te regelen? Vraag het de medewerkers van Globe Group: hét beveiligingsbedrijf van Gelderland met een hoofdvestiging in Zelhem. 

Grote multinationals vs Globe Group

Grote beveiligingsbedrijven en multinationals leveren niet perse meer kwaliteit: Globe Group heeft regionale roots die zorgen voor een persoonlijke aanpak met een landelijk bereik. Juist hierin onderscheiden we ons:

• Bij ons bent u geen nummer
• We denken met u mee: wat past het beste bij uw vraag en organisatie
• We kennen de omgeving en weten waar we over praten

Laat u niet verleiden door te kiezen voor de grote beveiligingsbedrijven maar kies voor maatwerk door Globe Group. Vertel ons wat u nodig heeft en wij denken met u mee!

Beveiliging gezocht voor event!

U organiseert een event en wilt alles tot in de puntjes geregeld hebben met betrekking tot veiligheid: laat Globe Group het regelen. Schakel ons in op het moment dat u de plannen smeedt en niet een week voor aanvang van het event. Op die manier kunnen wij van A-Z met u meedenken. Veiligheid is niet het inhuren van een beveiliger bij de ingang van een event. Het is een uitgewerkt plan waaruit blijkt dat aan alles is gedacht. De gemeente vraagt daar vaak ook om. Wij weten wat gemeentes belangrijk vinden. Laat ons daarom vroegtijdig adviseren in aanloop naar uw event. Dat is onze kracht: in een beginstadium uw zorgen uit handen nemen. Er zijn namelijk enorm veel opties die een bijdrage aan de veiligheid leveren. Wij zetten die opties op een rij voor u om vervolgens samen een passend veiligheidsplan te realiseren. Uw vragen, ons advies! #durftevragen en mail ons via: info@globegroup.nl

Security companies? Globe Security!

Van alle security companies die er te vinden zijn is Globe Security er voor beveiliging in de breedste zin van het woord. Wij draaien onze hand niet om voor: handhaven van orde en veiligheid, particuliere beveiliging, mobiele surveillance, objectbeveiliging, alarmopvolging en brand- en sluitronden, evenementenbeveiliging, toegangscontrole, kassa- en barbeheer, het opstellen van veiligheidsplannen, inzet van Mobiele Communicatie Units, het activeren van een speciaal Globe Service Team en verkeersregelaars. Dat is nog lang niet alles! Al uw veiligheidszaken regelen via slechts één contactpersoon bij Globe Group. Centraal, overzichtelijk en alle zaken op orde. Laat u verrassen door de hoeveelheid mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Beveiligingsbedrijf - Globe

Services door Globe Group

Globe Group levert een divers pallet aan services op het gebied van veiligheid. Globe Security staat voor: ‘ons oog, uw veiligheid’. Hieronder vallen al onze beveiligingsopties, zoals alarmopvolging en mobiele surveillance, maar ook objectbeveiliging en evenementenbeveiliging. Via Europe Traffic Support leveren we professionals in het verkeer. Ook niet geheel onbelangrijk om veiligheid te waarborgen. B.O.C. is het opleidingscentrum voor veiligheid. Met tec regelen we camerabewaking en mobiele communicatie units. Al deze services onder één goed beveiligd dak is efficiënt werken en effectief beveiligen. Door contact met ons op te nemen ontdekt u meer over de mogelijkheden.

Beveilig uw bedrijf

Uw eigen bedrijf gestart en op zoek naar beveiliging voor uw bedrijfspand? Wacht niet tot de kassa vol zit en vraag Globe Security nu al naar de mogelijkheden. Wat een geweldig gevoel! Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, uw financiering rond, een prachtige locatie geregeld. De deuren kunnen open, laat de klanten maar komen. Sla geen essentiële stappen over. Beveiliging wordt bijvoorbeeld nog wel eens vergeten omdat de prioriteit ligt bij het drukken van visitekaartjes. Na een inbraak kunt u zichzelf wel voor het hoofd slaan. “Had ik mijn bedrijf maar beveiligd!” Globe Group biedt diverse diensten aan zoals objectbeveiliging, alarmopvolging en mobiele surveillance, horeca- en evenementenbeveiliging en camerabeveiliging. Laat ons vanaf start meedenken over veiligheid, daar ligt onze kracht. Regel de zaken met betrekking tot het beveiligen van uw bedrijf via 0314…

Beveiliging is een beleving

Globe Security weet dat beveiliging draait om beleving, de manier waarop je iets ervaart: niet voor niets wordt er zo vaak gesproken over je veilig ‘voelen’. Veiligheid en het gevoel van veilig zijn hangt vast aan zoveel kleine elementen. De ene dag fiets je fluitend in het donker naar huis, de dag erna fiets je net iets harder omdat je het idee hebt dat er iets niet pluis is op straat. Bij taxichauffeur A zit je achterin zonder zorgen, bij taxichauffeur B ben je bang in de berm te belanden. Vaak zonder aanwijsbare reden, maar met een bepaald onderbuikgevoel, weet je of iets veilig is of niet. Beveiliging en de veiligheid die daaruit voortvloeit is echt een gevoelskwestie. Het draait vooral om persoonlijk contact en vertrouwen. Uiteraard komt er ook een stuk ervaring, kennis en kunde bij kijken. Alle informatie over onze kennis, specialisaties en jarenlange ervaring kunt u op de site lezen.Maar voor die belangrijke eerste stap waar beveiliging in de basis over gaat - namelijk persoonlijk contact, vertrouwen en een goed & veilig gevoel - zult u echt bij Mirjam en Ilse moeten aankloppen. Zij heten u van harte welkom op het hoofdkantoor in Zelhem voor een persoonlijke kennismaking!

Vier bedrijven, één doel

Geen zin in beveiliging via allerlei verschillende organisaties en bedrijven, kies dan voor Globe Group! Ons streven? Samen veilig. Daar staan de vier bedrijven van Globe Group (Globe Security, Europe Traffic Support, B.O.C Opleidingscentrum en beveiligingmetcamera.nl) voor! De gezamenlijke aanpak resulteert in een effectieve en efficiënte aanpak.

We kunnen u sneller en beter bedienen doordat we allemaal streven naar hetzelfde resultaat. Daarin hanteren we ook onze eigen visie voor specifiek Globe Security. Globe Security verbindt graag mensen met elkaar. Zowel met onze medewerkers als met onze klanten gaan we een duurzame samenwerking aan.

We voeren een actief beleid als het gaat om MVO: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat zie je terug in onze hele organisatie. Zo is ons personeelsbestand een afspiegeling van de samenleving; wij selecteren bij het aannemen van personeel niet op leeftijd, etnische achtergrond of geslacht. We hebben een groot bestand met medewerkers met een SROI achtergrond. Door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven doen wij graag wat terug voor de maatschappij. Ook geloven wij in synergie. Onze klanten zijn onze partners. Wij denken graag met ze mee en verzorgen beveiliging op maat.

Onze leveranciers selecteren wij ook vanuit meerdere oogpunten: omdat onze roots in de regio Achterhoek liggen en we sterk regionaal geworteld zijn, willen we onze eigen regio versterken door leveranciers en bedrijven uit de regio aan te trekken. Hetzelfde geldt voor onze franchisevestigingen. We denken daarbij ook aan zaken zoals de CO2-ladder. Kunt u zich vinden in het doel en onze visie? Wij vertellen u graag meer!