ESO BOC

Beveiliging festival

  • Specialist
  • Alle vragen en onzekerheden uitsluiten
  • Plan op maat
  • Totaalpakket

U organiseert een festival en bent op zoek naar goede beveiliging? Dan zit u hier goed, want wij zijn dé specialist op het gebied van festivalbeveiliging.

Wie krijgt er nou geen vrolijk gevoel bij de gedachte aan een festival? Met een groep vrienden bandjes kijken, even het verstand op nul en genieten. Maar zodra de bezoeker het verstand op nul zet wordt het menens omtrent de beveiliging van het festival. Gelukkig kunt u, door contact met ons op te nemen, al in een vroegtijdig stadium alle vragen en onzekerheden uitschakelen. Net zoals een festivalbezoeker weken van tevoren begint met de voorbereidingen, raden wij u aan dat te doen rond de beveiliging op uw festival. De bezoeker vraagt zich af hoe de bereikbaarheid is met het OV, welke dj wanneer draait en of er een poncho mee moet tegen de regen.

Vanuit veiligheid kunt u zich afvragen of er al een beveiligingsplan ligt, er portofoons nodig zijn en of er  camerabewaking gewenst is. Laat ons hierin meedenken. Met jarenlange ervaring en gediplomeerde beveiligers, zorgen wij voor een veilig evenement.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag

Beveiliging festival op agenda

Voorkom adhoc beslissingen en stress: zet ‘beveiliging festival’ op uw agenda en vraag Globe Group om advies. Beveiliging op festivals en andere evenementen is ontzettend belangrijk. U wilt dat bezoekers zich veilig voelen en dat er direct kan worden ingegrepen als de veiligheid in gevaar komt. Onze specialisten weten hoe dat moet. Al onze evenementen- en festivalbeveiligers beschikken over unieke Globe Security eigenschappen:

  • Ze hebben jarenlange ervaring op verschillende soorten evenementen van groot tot klein
  • Ze weten hoe ze op alle niveaus representatief en gastvrij moeten optreden, terwijl ze ondertussen de veiligheid scherp in de gaten houden
  • Ze zijn zeer flexibel en op meerdere plekken inzetbaar
  • Ze assisteren vaak ook bij bijvoorbeeld het begeleiden van bezoekersstromen, kaartverkoop en toegangscontrole.

Vraag ons gerust om advies


 

Beveiliging festivals aangescherpt door aanslagen


Hoogstwaarschijnlijk bent u op de hoogte van de huidige ontwikkelingen rondom (terreur) aanslagen en dit kan aanleiding zijn om maximale aandacht te besteden aan de beveiliging van uw festivals. Gebeurtenissen, zoals in de Bataclan (Frankrijk) of de aanslag in Manchester, dwingen u als festivalorganisator en ons als beveiligingsbedrijf extra scherp te zijn op het gebied van beveiliging op festivals. Waarin kunt u op ons bouwen? Aan de hand van de plattegrond en een voorgesprek bepalen we welke plekken op welke manier het evenement het best ondersteund kan worden. We denken mee over de invulling van het terrein. Ook kunnen we op tactische plekken camera's plaatsen die we vanuit onze Mobiele Communicatie Unit te allen tijde kunnen bedienen en bekijken. Zo houden we overzicht en kunnen we snel schakelen. Er zijn nog veel meer veiligheidstools die wij kunnen inzetten. Onze specialisten kunnen u daar meer over vertellen.

Tips beveiliging festival

Voor tips rondom de beveiliging van uw festival kunt u ook terecht bij Globe Security! Onze jarenlange ervaring delen we graag. Daarom hebben we een gratis boekje gemaakt met handige tips en tricks van beveiligingsprofessionals. Gebruik dit boekje bijvoorbeeld als checklist voor uw festivalbeveiliging. Onze eerste tip op het gebied van beveiliging tijdens festivals?

Vraag het boekje gratis en eenvoudig aan!

Beveiliging festival? Vraag Globe Security!

Voor een totaalaanpak rond beveiliging op festivals en andere evenementen vraagt u Globe Security. Door een goede samenwerking met de organisatie zijn wij in staat om beveiliging van hoog niveau te bieden. En niet alleen tijdens uw festivals zelf. U haalt het maximale uit onze kennis en ervaring door ons vooral al te betrekken bij het project en proces. Laat ons bijvoorbeeld een beveiligingsplan maken welke u nodig heeft voor de vereiste vergunningen. Zo wordt de beveiliging van het festival iets van uw organisatie en Globe Security samen. Wij regelen alles, maar u bent als organisator wel perfect op de hoogte.

Naast de inzet van evenementen beveiligers, kunt u bij ons terecht voor allerlei zaken rondom beveiliging tijdens festivals:
• Beveiligings-, verkeers- en mobiliteitsplan
• Begeleiden bezoekersstromen
• Camerabewaking
• Mobiele Communicatie Unit
• Portofoons en portofoonnet
• Inzet gecertificeerde verkeersregelaars
• Toegangscontrole, kassa- en barbeheer
• Leeftijdscontrole met Globe NIX18 team
• Brandwacht en EHBO
• Bikers


Vraag ons naar de mogelijkheden!

Informatie evenementenbeveiliging

Wilt u alles nog eens rustig nalezen of delen met uw mede-organisatoren? U kunt onze brochure downloaden. 

Download hier de brochure evenementenbeveiliging

 

Tips voor beveiliging evenementen

Onze jarenlange ervaring delen we graag. Daarom hebben we een gratis boekje gemaakt met handige tips en tricks van beveiligingsprofessionals. Gebruik dit boekje bijvoorbeeld als checklist voor uw evenementenbeveiliging. U kunt het boekje eenvoudig aanvragen.

Vraag hier het boekje aan