slide-10

Bedrijfsbeveiliging

Om de deur van uw bedrijf na een lange werkdag met een gerust hart dicht te kunnen draaien, is bedrijfsbeveiliging van groot belang. Globe Security biedt bedrijfsbeveiliging inclusief goede nachtrust. Daar rekenen we helemaal niets extra’s voor, dat krijgt u er gewoon bij. Als full-service beveiligingsbedrijf hebben we jarenlange ervaring op het gebied van object- en bedrijfsbeveiliging.  

Die ervaring gebruiken we voor diverse doeleinden. Zo kijken we naar de zwakke punten in uw beveiliging en voorzien u op basis van de resultaten van een gedegen advies. Geen enkel object of pand is hetzelfde, daarom wordt na een uitgebreide inventarisatie een beveiligingsaanpak op maat aangeboden. Helemaal toegespitst op uw organisatie, maatwerk dus. Ook denken we proactief met u mee, door onder andere inzicht te geven in de processen van ingaande goederen / producten en personen, samengevat in een heldere rapportage. Verder signaleren wij tijdig onregelmatigheden en ontmoedigen we indringers door duidelijke aanwezigheid. We zorgen voor zichtbare en onzichtbare bedrijfsbeveiliging. Tot slot: de beveiligers van Globe Security staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, mocht u daar behoefte aan hebben. Laat ons weten hoe hard u de nachtrust nodig heeft en welke vorm van bedrijfsbeveiliging u aanspreekt.

Neem direct contact op

Bedrijfsbeveiliging is niet zomaar beveiliging 

Beveiliging is een breed begrip, bedrijfsbeveiliging daarentegen omvat een aantal specifieke diensten die door Globe Security worden aangeboden. Een van die diensten is mobiele surveillance. Onze mobiele surveillanten inspecteren op verschillende tijdstippen uw pand. Waar ligt onze kracht? We zijn zeer sterk regionaal geworteld, kennen de omgeving en weten daarom waar we op moeten letten.

Wij hebben aandacht voor verdachte personen/voertuigen, brandgevaarlijke situaties, vandalisme en andere illegale activiteiten. U ontvangt altijd een rapportage van onze uitgevoerde activiteiten. Naar wens iedere dag of alleen bij calamiteiten. Een ander voordeel is dat we als afnemer van onze mobiele surveillancediensten maatwerk kunnen leveren; u geeft aan hoe vaak we een controleronde maken, vanaf welk tijdstip en tot hoe laat en ook of we bijvoorbeeld een sluitronde maken aan het einde van de dag. Samen stellen we een plan op, geheel naar uw eigen wens en veiligheidsbehoefte. Onze auto’s zijn herkenbaar en aanwezig. Preventief toezicht heeft een afschrikkende werking. Het geeft een veilig gevoel dat er over uw zaken wordt gewaakt. Alarmopvolging valt ook onder bedrijfsbeveiliging. U heeft een goede alarminstallatie in uw pand. Maar wat gebeurt er als het alarm daadwerkelijk afgaat? U wordt gebeld en moet, vaak midden in de nacht, naar het pand om te kijken wat er aan de hand is. Wat is uw veiligheid en nachtrust waard? Wij nemen die zorgen graag van u over. En wat te denken van brand- en sluitronden? Worden deze al uitgevoerd en zo nee, wordt dat geen tijd? U kunt ons ook inschakelen voor de registratie van bezoekers, balie- en receptiediensten, het beantwoorden van de telefoon, bedrijfshulpverlening (BHV) en als Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI). Vraag naar alle mogelijkheden rondom bedrijfsbeveiliging door persoonlijke contact op te nemen met xx 

Beveiliging van bedrijven is maatwerk 

Bedrijfsbeveiliging, dus de beveiliging van bedrijven, is maatwerk dat geleverd kan worden door Globe Security! Dat zit ‘m onder andere in de verscheidenheid aan bedrijven: geen enkel bedrijf is hetzelfde. De gestelde eisen zijn dus ook per bedrijf anders. Wij kijken allereerst goed naar het soort bedrijf. Een overheidsinstelling, winkelpand of fabriek… ze hebben allemaal hun eigen wensen als het gaat om bedrijfsbeveiliging. We doen vervolgens een uitgebreide beveiligingsscan. U denkt dat uw pand redelijk goed beveiligd is. Maar is dat echt zo? Wij kijken met een ander oog naar uw object, weten waar we op moeten letten; is het terrein goed verlicht? Staan er ladders, containers of ander ‘klimmateriaal’? Hoe veilig zijn uw ramen en kozijnen? Met een beveiligingsscan weet u precies waar u op moet letten en waar de pijnpunten in uw beveiliging zich bevinden. Het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor controlerondes in- en rondom uw bedrijven. Te denken valt aan: 

  • Open en sluiten van het pand
  • Het maken van openingsronde: uitschakelen van alarmsystemen, inschakelen verlichting, openen van deuren en gezamenlijke ruimtes, en het binnenlaten van de eerste personeelsleden
  • Het maken van interne rondes rond en na sluitingstijd (wij controleren bijvoorbeeld op: ramen gesloten, pc's afgesloten, verlichting uit en controleren bij 'kritische ruimtes' zoals serverruimtes en CV-ruimtes)
  • Externe controleronde om uw pand (wij controleren op verdachte situaties, afgesloten ramen, rondslingerend materiaal dat als 'klimmateriaal' gebruikt zou kunnen worden, verdachte auto's en/of personen die zich ophouden rondom uw terrein)

U kunt ervoor kiezen om een controleronde te combineren met bijvoorbeeld receptiewerkzaamheden van een beveiliger van Globe Security of met een ronde van onze mobiele surveillance of collectieve beveiliging. Ook is het mogelijk om alleen tijdens vakanties gebruik te maken van controlerondes voor bijvoorbeeld het verzorgen van de post en in te kunnen grijpen bij bijvoorbeeld (water)schade. 

Zoals u kunt lezen zijn er enorm veel mogelijkheden om de beveiliging van bedrijven te regelen. Echter, het allerbelangrijkste is dat er gekeken wordt naar specifieke oplossingen die aansluiten bij uw bedrijven. Bedrijfsbeveiliging op maat dus. Daarvoor zit u bij Globe Security goed! Vertel ons iets over uw bedrijf of bedrijven en wij denken met u mee!