22

Collectieve Beveiliging Achterhoek - CBA

 • Rechtstreekse rapportage
 • Ad random pandcontrole
 • Snelste aanrijtijden in de regio


Globe Security: dé samenwerkingspartner voor CBA

In ons werkgebied de Achterhoek voeren wij succesvol collectieve beveiliging uit in opdracht van diverse bedrijfskringen. Een veilig bedrijventerrein heeft een positieve uitwerking op het imago, ondernemersklimaat, maar vooral op de werkomgeving. Elk parkmanagement of industriekring heeft dit als gezamenlijk belang.

Vanaf 1 januari 2018 werken de ondernemersverenigingen en parkmanagementorganisaties in Zelhem en de gemeente Doetinchem en Oude IJsselstreek gezamenlijk aan collectieve beveiliging. Hierdoor is Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) ontstaan. In 2023 zijn hier ook de gemeenten Aalten en Dinxperlo (IKAD) aan toegevoegd. Wij zijn de samenwerkingspartner voor Collectieve Beveiliging Achterhoek, marktleider op het gebied van veiligheid in de Achterhoek.  

Bekijk informatiefolder Aalten & Dinxperlo

Ontvang hand-out Collectieve Beveiliging Achterhoek

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij hebben een eigen systeem met werkmethoden en rapportages ontwikkeld, speciaal voor de uitvoering van collectieve beveiliging. Wij rapporteren rechtstreeks aan deelnemers. Ad random worden er deelnemers extra uitgelicht voor een pandcontrole. Onze kernactiviteiten zijn: aandacht voor verdachte personen/voertuigen, brandgevaarlijke situaties, vandalisme en andere illegale activiteiten. Naast het rapporteren aan onze deelnemers, kunnen ook besturen managementrapportages inzien met trends, analyses en uitgevoerde activiteiten. Daarnaast hebben wij de snelste aanrijtijden van de regio. 

Download onze brochure collectieve beveiliging

Bekijk flyer Collectieve Beveiligng Achterhoek

Collectieve Beveiliging Achterhoek

Hoe meer bedrijven zich op de bedrijventerreinen aansluiten bij het collectief, hoe beter de beveiliging op het gehele terrein. De surveillant is dan immers langer op het bedrijventerrein aanwezig.

Onderstaande parkmanagementorganisaties en bedrijfskringen gingen u al voor: 

Bovenstaande parkmanagementorganisaties en bedrijfskringen maken al gebruik van Collectieve Beveiliging Achterhoek

Klanten aan het woord

Collectieve Beveiliging Achterhoek werkt voor veel verschillende bedrijven in de hele Achterhoek. Hieronder leest u de ervaringen van enkele deelnemers van CBA:

 • GUV uitvaartcentra

Bert van Asselt, directeur GUV uitvaartcentra met locaties in Aalten, Lichtenvoorde, Terborg, Zelhem en Winterswijk, welke volledig in het werkgebied van Collectieve Beveiliging Achterhoek vallen, aan het woord over de samenwerking met Globe Security:

Persoonlijk, betrokken en dichtbij
“GUV uitvaartzorg heeft in Globe de beveiligingspartner gevonden die de maatschappelijke veiligheid en de controle op eigendommen rondom onze GUV locaties goed verzorgd. Onze filosofie - persoonlijk, betrokken en dichtbij -  vinden wij terug in onze veiligheidspartner Globe. Een veilig en vertrouwd gevoel!”

 • Transportbedrijf Gesink B.V.

Arno Gesink, eigenaar van Transportbedrijf Gesink B.V. is namens IKZelhem al twee jaar betrokken bij Collectieve Beveiliging Achterhoek. Onlangs is deze samenwerking weer verlengd, juist om de volgende redenen.

Beveiliging op maat
"Globe Security levert de beveiliging die past bij de behoefte van de verschillende bedrijven. Met het CBA wordt de basisbehoefte ingevuld, maar daarnaast wordt er echt gekeken naar de individuele behoefte. Hierdoor is deze samenwerking voor iedereen toereikend."

 • Parkmanagement Keppelseweg

Bert Wiltink, voormalig voorzitter Parkmanagement Keppelseweg. Parkmanagement Keppelseweg is 1 van de bedrijventerreinen die, sinds de oprichting van Collectieve Beveiliging Achterhoek, deelneemt aan deze samenwerking.

Veilig, Vlot, Vertrouwd
"Een veilig bedrijventerrein creëer je samen. De samenwerking met Globe Security onderscheidt zich door de enorme betrokkenheid van Globe Security, 1 aanspreekpunt en zeer actief. Kortom: “Veilig, Vlot, Vertrouwd”

 • Varsseveldse Industriële Vereniging (VIV)

Jan-Willem Boezel, technisch directeur bij van Raam uit Varsseveld. Tevens is Jan-Willem voorzitter van Varsseveldse Industriële Vereniging. VIV is 1 van de bedrijventerreinen die, sinds de oprichting van Collectieve Beveiliging Achterhoek, deelneemt aan deze samenwerking.

Betrouwbaar & Professioneel
"Deze bovenstaande begrippen worden praktisch vertaald naar transparante rapportages, korte lijnen, vlotte terugkoppeling met snelle aanrijtijden, kortom: betrouwbaar en professioneel."

 • Remondis 

Jan Kempers, regio-directeur Remondis met diverse locaties, die in het werkgebied van Collectieve Beveiliging Achterhoek vallen, aan het woord over de samenwerking met Globe Security:

Duurzaam
"Een duurzame samenwerking is waar Remondis en Globe Security elkaar hebben gevonden. Duurzaamheid in bedrijfsprocessen en personeel, maar ook de samenwerking. Er kan continue geschakeld worden naar behoefte en maatwerk is standaard." 

 • DSV Global Transport And Logistics

Wilfred Notten, Supervisor Facility en Security bij DSV Global Transport and Logistics in ’s-Heerenberg, aan het woord over de samenwerking met Globe Security:

Vertrouwensband
"Als logistiek dienstverlener moet DSV blind kunnen vertrouwen op haar beveiligingspartner. Globe Security maakt dit meer dan waar. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en ook ad hoc kunnen wij op Globe Security bouwen." 

 • Werkgroep Collectieve Beveiliging Achterhoek

Wout Buizert, secretaris van de werkgroep Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA), aan het woord over de samenwerking met Globe Security:

Persoonlijk, professioneel en betrokken
"Globe Security doet veel meer dan alleen maar de collectieve beveiliging uitvoeren. Betrokken bij alle KVO-B overleggen, deelnemen aan de preventie-app, kortom in alle situaties een paar extra ogen en oren."

 • Werkgroep Collectieve Beveiliging Achterhoek

Jos Tiemessen, voorzitter van de werkgroep Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA), aan het woord over de samenwerking met Globe Security:

Samenwerken is de kracht
"Alles wat er nodig is om krachtig samen te werken is aanwezig: vertrouwen, (h)erkennen, dialoog & concrete afspraken en acties. Hierdoor zijn ondernemers steeds meer overtuigd dat collectieve beveiliging bijdraagt aan een veilige werkomgeving." 

Aansluiten bij Collectieve Beveiliging Achterhoek?

Wilt u ook profiteren van de voordelen die Collectieve Beveiliging Achterhoek te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch, door te bellen naar: 0314 35 12 20 of door ons afspraakformulier in te vullen. Samen brengen wij graag de mogelijkheden voor uw deelname in kaart. 

Afspraakformulier invullen

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze Collectieve Beveiliging? Neem dan gerust contact op met:

Globe Group. Ons oog, uw veiligheid.  

Klik op onderstaande video voor meer informatie over CBA. U kunt de video vergroten om deze in zijn geheel te bekijken.