slide-7

Beveiliging

Bent u op zoek naar beveiliging? Schakel Globe Group in voor een totaalpakket op het gebied van veiligheid! Globe Group is een full-service beveiligingsbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging. Oprichter is Bennie Roozegaarde. De oud-agrariër gooide in 2000 het roer om en koos voor het vak van beveiliger. Het bloed kroop waar het niet gaan kon: in 2002 startte Bennie als ondernemer zijn eigen bedrijf in security, namelijk Globe Security. Sinds 2016 staan dochters Mirjam en Ilse Roozegaarde aan het roer. Het geheim van dit groeiende en dynamische familiebedrijf? Juist ja, familie! Een stevig fundament en goede basis om op te bouwen.

Globe Security is uitgegroeid tot Globe Group: de overkoepelende organisatie voor inmiddels vier verschillende bedrijven, namelijk Globe Security, Europe Traffic Support, het B.O.C. Opleidingscentrum en Beveiligingmetcamera.nl.

Door de krachten van deze bedrijven te bundelen wordt makkelijker geschakeld waardoor opdrachtgevers sneller en beter bediend kunnen worden. Globe Group biedt een totaalpakket aan op het gebied van beveiliging. Onze regionale aanpak is onze kracht. In een branche waarin steeds meer grote multinationals aantreden, kiezen we hier bewust voor. Wij kennen de omgeving perfect en gaan voor een persoonlijke benadering.
 Waarin we goed zijn?


 • Meedenken
 • Vooruit denken
 • Tips geven
 • Zorg uit handen nemen
 • Oplossingsgericht denken

De gemeente vraagt om een veiligheidsplan? Of calamiteitenplan? Laat u niet verrassen en wees voorbereid. Hoe eerder u ons benadert, hoe beter we u kunnen voorzien van advies en tips rondom veiligheid. Maak gebruik van onze kennis in een vroegtijdig stadium. We denken met u mee; wat is de beste oplossing op het gebied van veiligheid, wat past bij uw organisatie?

Vraag om hulp en neem contact met ons op

Met Globe Security heeft u alles onder controle. 


 

De rol van de beveiliger


Uw activiteiten vragen om een beveiliger die fysiek aanwezig is. Bij Globe Security bent u aan het juiste adres voor goede beveiligers. Grondlegger van Globe Group, Bennie Roozegaarde, begon in 2000 zelf ook als beveiliger. Destijds werden beveiligers nog per kilo betaald. Hoe zwaarder de beveiliger, hoe duurder. Dat kunnen we ons nu niet meer voorstellen. Het beeld dat een aantal van ons nog heeft, namelijk die grote man aan de deur, is niet meer van nu. Vroeger draaide het vooral om een imposant en sterk voorkomen met als grootste taak het reageren op incidenten. Tegenwoordig ligt de focus juist op anticiperen. Zeker nu mensen mobieler worden, bezoekersaantallen hoger liggen en evenementen groter groeien.

Van beveiligers wordt nu een proactieve houding verwacht. De medewerkers van Globe Security zijn gediplomeerd beveiliger, hebben jarenlange ervaring en zijn op meerdere plekken inzetbaar. Beveiliger word je niet zomaar. Onze beveiligers hebben allen een specifieke mix van eigenschappen:

 • Het zijn vooral teamplayers, want een evenement doe je nooit alleen

 • Ze gaan respectvol om met mensen, beleefdheid is een groot goed
 • Onze medewerkers weten hoe ze op alle niveaus representatief en gastvrij moeten optreden en
  tegelijkertijd de veiligheid scherp in acht moeten nemen
 • Dat is nog niet alles! De beveiligers van Globe Group kunnen naast het handhaven van de
  veiligheid ook worden ingezet bij bijvoorbeeld het begeleiden van bezoekersstromen,
  kaartverkoop en toegangscontrole

Wees niet bang, beveilig de boel! Laat ons weten wat de wensen zijn via: 0314-351220 en wij bespreken graag de mogelijkheden. 


 

Systeem voor beveiliging


Er is niet één allesomvattend systeem voor passende beveiliging: beveiliging is maatwerk en voor maatwerk gaat u naar Globe Security. Elk evenement heeft eigen regels, geen bedrijventerrein is gelijk aan een ander. In 2017 waren er zo’n 95.000 winkels. Niet al deze winkels kunnen werken met hetzelfde beveiligingssysteem. Koningin Máxima wordt anders beveiligd dan Geert Wilders.

Camerabeveiliging is een belangrijk onderdeel van ons totaalpakket. Maar voor mobiele surveillance en beroepsverkeersregelaars bent u bij ons ook aan het goede adres. Met al deze specialisaties onder één dak onderscheiden we ons van andere partijen.

Bent u benieuwd welk systeem aansluit op uw wensen en behoeften rondom beveiliging? Onze experts geven u graag een passend advies op het gebied van mogelijke beveiligingssystemen.Particuliere beveiligingsorganisaties


Beveiliging van personen en bedrijven gebeurt meestal door particuliere beveiligingsorganisaties zoals Globe
Security. Het uitgangspunt is om te waken tegen de verstoring van orde en rust op terreinen en in gebouwen. Een
beveiliger doet dit in opdracht van particulieren, bedrijven en overheidsinstanties met als doel de veiligheid te bevorderen.

Globe Security heeft als motto: ‘ons oog, uw veiligheid’. Uniek is onze instelling: we zijn zichtbaar, maar niet aanwezig. Wij zorgen voor een veilig gevoel zonder een stempel op de sfeer te drukken. Zoekt u beveiliging voor particulieren, een instelling, terrein of evenement? Als particuliere beveiligingsorganisatie kan Globe Security de zaken voor u regelen. Laat ons weten wat u nodig heeft! 


 

Beveiliging inhuren


U kunt Globe Group inhuren voor een totaalpakket op het gebied van veiligheid. Zo is Globe Security er voor beveiliging in de breedste zin van het woord. Hieronder vallen onder andere: handhaven van orde en veiligheid, particuliere beveiliging, mobiele surveillance, objectbeveiliging, alarmopvolging en brand- en sluitronden. Maar Globe Security is ook dé partij voor evenementenbeveiliging en inzetbaar voor toegangscontrole, kassa- en barbeheer, het opstellen van veiligheidsplannen.

Vanuit de Mobiele Communicatie Units kunnen we totaaloverzichten bieden van evenementen en bijvoorbeeld mensenmassa's aansturen en eventuele ongeregeldheden bespeuren. Verder werkt Globe Security bij de toegangscontrole van grote feesten en festivals met ID-Readers en kunt u een speciaal Globe NIX Team inhuren om onze beveiligers te assisteren bij het scannen van ID-kaarten en het omdoen van polsbandjes.

Het B.O.C. OPLEIDINGSCENTRUM is een opleidingscentrum op het gebied van veiligheid. Tot slot biedt EUROPE TRAFFIC SUPPORT diverse verkeersdiensten aan voor onder andere wegbeheerders, politie, brandweer, evenementenorganisaties, bouwbedrijven en aannemers, uitvaartondernemingen en de (semi-) overheid. Hoe makkelijk is dat: één adres voor al uw veiligheidszaken. Het inhuren van onze diensten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door contact met ons op te nemen heeft u snel een een goed beeld van alle mogelijkheden. Direct een offerte aanvragen ook. 

Vraag direct een offerte aan

Mobiele Communicatie Unit. Zenuwcentrum tijdens evenementenbeveiliging.