globe_security-diensten-bedrijfsrecherche-header

Vestiging Betuwe

 

Globe Betuwe een nevenvestiging van ons hoofdkantoor, geleid door Erwin Verweij. Globe Betuwe richt zich op evenementenbeveiliging en de inzet van beroepsverkeersregelaars. Precies de zaken waar Erwin jarenlange ervaring mee heeft. Zo heeft hij veel kennis van tijdelijke verkeersmaatregelen, ondermeer bij evenementen en infraprojecten. Daarnaast dient Erwin als schakel tussen onze medewerkers en de uitvoerende instanties. 

Als inwoner van Wadenoijen is hij bovendien geworteld in de regio en zet Globe Betuwe geheel in de stijl van ons bedrijf op de kaart: regionaal betrokken, dicht bij de mensen en met oog voor persoonlijk contact.

Globe Betuwe is actief in het zuiden van Gelderland, Noord-Brabant en een deel van de provincie Utrecht. Hiermee verstevigt de Globe Group haar positie in Midden-Nederland. Het werkveld grenst aan het gebied waarin we vanuit ons hoofdkantoor actief zijn. Dit brengt veel voordelen met zich mee; bijvoorbeeld met de uitwisseling van personeel en scholingsmogelijkheden. 

 
Globe Betuwe

Grasbroekstraat 1
4014 ND Wadenoijen

T 088 - 50 19 405
E betuwe@globegroup.nl

Vestigingsmanager: Erwin Verweij