globe-security-team-mirjam-roozegaarde-header-1
globe-security-team-ilse-roozegaarde-header-2
globe-security-team-bennie-roozegaarde-header-1
Erik Paskamp
Erik Paskamp
Vestigingsmanager Globe Overijssel
gerard-wijnia-header-2
raymond-slider
Sanne Wesselink
Sanne Wesselink
erwin-verweij-slider
jan-slider-1
anne-teunissen-slider
marcel-noordman-slider

Team

Globe Security heeft een vakbekwaam en gemotiveerd team voor u klaarstaan, zowel qua kantoorpersoneel als beveiligers. Ook zo benieuwd welk gezicht bij welke naam hoort?

 • Globe_Security_Team_Mirjam_Roozegaarde

  Mirjam Roozegaarde

  Directeur

  Mirjam Roozegaarde is directeur van de Globe Group. Ze is verantwoordelijk voor het relatiebeheer binnen Globe Security, met name op het gebied van mobiele surveillance en objectbeveiliging. Daarnaast bestiert ze ook het B.O.C. Opleidingscentrum.

 • Globe_Security_Team_Ilse_Roozegaarde

  Ilse Roozegaarde

  Directeur

  Ilse Roozegaarde is directeur van de Globe Group. Haar specialisme ligt met name op het gebied van Evenementen, administratie en het maken van beveiligingsplannen, daarnaast verzorgt ze tevens het relatiebeheer en een gedeelte van de planning.

 • Globe_Security_Team_Bennie_Roozegaarde

  Bennie Roozegaarde

  Directeur

  Oprichter van de Globe Group in 2002. Bennie Roozegaarde is de algemeen directeur van de bedrijven Globe Security, B.O.C. Opleidingscentrum en Europe Traffic Support

 • Gerard Wijnia

  Gerard Wijnia

  Manager Mobiele Surveillance

  Gerard Wijnia is onze Manager Mobiele Surveillance. Hij onderhoudt relaties en contacten op het gebied van mobiele surveillance en objectbewaking, hij is verantwoordelijk voor de aansturing van het team mobiele surveillanten en zorgt ervoor dat de routes zo optimaal mogelijk worden gereden en de aanrijtijden kunnen worden gegarandeerd. 

 • Raymond Zaalmink

  Raymond Zaalmink

  Planner, Praktijkopleider en Coördinator Buitendienst

  Raymond Zaalmink is ons multitalent. Hij is op meerdere afdelingen werkzaam als: Planner, Praktijkopleider van BOC Opleidingscentrum en Coördinator Buitendienst van Europe Traffic Support.

 • Jan Schreurs

  Jan Schreurs

  Financiële Administratie

  Jan Schreurs verzorgt de financiële administratie en zorgt dat deze altijd op orde is. 

 • Marcel Noordman-1

  Marcel Noordman

  Manager Evenementen

  Marcel is eindverantwoordelijk voor de processen, het team, de planning en de continuïteit van de afdeling evenementen binnen Globe Security. Daarnaast houd hij zich bezig met onze Mobiele Communicatie Units. Vragen over evenementen? Marcel heeft een antwoord voor u!  

 • Anne Teunissen-1

  Anne Teunissen

  Commerciële binnendienst & Planning

  Anne Teunissen is onze medewerker Commerciele Binnendienst. Ze onderhoudt contact met onze (potentiele) klanten. Ze staat je graag te woord en helpt je om de juiste keuze te maken op het gebied van veiligheid voor jouw evenement, pand of medewerkers.

 • Sanne Wesselink-2

  Sanne Wesselink

  Administratief medewerker

  Sanne is onze administratief medewerker. Ze ondersteunt diverse afdelingen met verschillende administratieve werkzaamheden. Zo helpt ze onder andere met het compleet maken van personeelsdossiers en vergunningsaanvragen, scannen en archiveren. 

   

 • Erik Paskamp

  Erik Paskamp

  Vestigingsmanager Globe Overijssel

  Erik Paskamp is de vestigingsmanager van onze vestiging in Overijssel.