globe-security-team-mirjam-roozegaarde-header-1
globe-security-team-ilse-roozegaarde-header-2
globe-security-team-bennie-roozegaarde-header-1
Erik Paskamp
Erik Paskamp
Vestigingsmanager Globe Overijssel
gerard-wijnia-header-2
raymond-slider
Stefan Engelen
Stefan Engelen
Planner en centralist Mobiele Communicatie Unit
globe-security-team-anja-boode-header-1
Sanne Wesselink
Sanne Wesselink

Team

Globe Security heeft een vakbekwaam en gemotiveerd team voor u klaarstaan, zowel qua kantoorpersoneel als beveiligers. Ook zo benieuwd welk gezicht bij welke naam hoort?

 • Globe_Security_Team_Mirjam_Roozegaarde

  Mirjam Roozegaarde

  Directeur

  Mirjam Roozegaarde is directeur van de Globe Group. Ze is verantwoordelijk voor het relatiebeheer binnen Globe Security, met name op het gebied van mobiele surveillance en objectbeveiliging. Daarnaast bestiert ze ook het B.O.C. Opleidingscentrum.

 • Globe_Security_Team_Ilse_Roozegaarde

  Ilse Roozegaarde

  Directeur

  Ilse Roozegaarde is directeur van de Globe Group. Haar specialisme ligt met name op het gebied van Evenementen, administratie en het maken van beveiligingsplannen, daarnaast verzorgt ze tevens het relatiebeheer en een gedeelte van de planning.

 • Globe_Security_Team_Bennie_Roozegaarde

  Bennie Roozegaarde

  Directeur

  Oprichter van de Globe Group in 2002. Bennie Roozegaarde is de algemeen directeur van de bedrijven Globe Security, B.O.C. Opleidingscentrum en www.europetraffic.nl

 • Erik Paskamp

  Erik Paskamp

  Vestigingsmanager Globe Overijssel

  Erik Paskamp is de vestigingsmanager van onze vestiging in Overijssel. 

 • Gerard Wijnia

  Gerard Wijnia

  Manager Mobiele Surveillance

  Gerard Wijnia is onze Manager Mobiele Surveillance. Hij onderhoudt relaties en contacten op het gebied van mobiele surveillance en objectbewaking, hij is verantwoordelijk voor de aansturing van het team mobiele surveillanten en zorgt ervoor dat de routes zo optimaal mogelijk worden gereden en de aanrijtijden kunnen worden gegarandeerd. 

 • Raymond Zaalmink

  Raymond Zaalmink

  Planner, Praktijkopleider en Coördinator Buitendienst

  Raymond Zaalmink is ons multitalent. Hij is op meerdere afdelingen werkzaam als: Planner, Praktijkopleider van BOC Opleidingscentrum en Coördinator Buitendienst van Europe Traffic Support.

 • Stefan Engelen e-mailhandtekening

  Stefan Engelen

  Planner en Centralist Mobiele Communicatie Unit

  Stefan Engelen is onze planner en centralist Mobiele Communicatie Unit. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de planning van Globe Security en Europe Traffic Support.

 • Globe_Security_Team_Anja_Boode

  Anja Boode - Neerlaar

  HR-manager

  Anja Boode-Neerlaar is onze HR-manager. Zij regelt alle personeelszaken voor al onze collega's van de gehele Globe Group, zoals bijvoorbeeld de contracten, functioneringsgesprekken en de ziektemeldingen.

 • Sanne Wesselink-2

  Sanne Wesselink

  Receptie

  Sanne is onze receptioniste. Zij ontvangt gasten, beantwoordt de telefoon en ondersteunt de diverse afdelingen met verschillende administratieve werkzaamheden.