globe_security-historie-header-1

Historie

Het familiebedrijf Globe Security heeft in 2014 haar 12,5-jarige bestaan gevierd. 

Grondlegger van het jonge bedrijf is Bennie Roozegaarde. In 2000 verruilde hij zijn vak van melkveehouder in voor die van beveiliger. Ondernemer in hart en nieren, maakte hij van zijn nieuwe vak een eigen organisatie in 2002: Globe Security.

Het fundament van de huidige organisatie ligt in het concept van familiebedrijf. Persoonlijk contact en daarmee korte communicatielijnen onderhouden met relaties. Bennie wordt daarin door zijn twee rechterhanden bijgestaan; zijn dochters Mirjam Roozegaarde en Ilse Roozegaarde. Mirjam en Ilse Roozegaarde zijn per 1 januari 2016 officieel directeur van de Globe Group geworden.

Globe Security is uitgegroeid tot een dynamische en ervaren organisatie. Inmiddels zijn er nevenvestigingen in Overijssel en de Betuwe.

Ook hebben we ons bedrijf verder uitgebouwd door een opleidingscentrum in het leven te roepen: B.O.C. Opleidingscentrum. Het B.O.C. Opleidingscentrum verzorgt alle mogelijke opleidingen op het gebied van veiligheid. Zo kunnen we ons eigen personeel opleiden en weten we zeker dat we professioneel geschoolde beveiligers aan het werk zetten. Het B.O.C. verzorgt ook cursussen voor bedrijven, denk hierbij aan bijvoorbeeld BHV en agressiebeheersing.

Europe Traffic Support is ook een onderdeel van de Globe Group. ETS zorgt, naast verkeersplannen en bewegwijzering, voornamelijk voor professionele beroepsverkeersregelaars en evenementenverkeersregelaars

Deze bedrijven samen zijn de Globe Group. Door de krachten te bundelen van deze bedrijven kunnen we sneller schakelen en samen zorgen voor veiligheid.

Dagelijks spannen ruim 150 man personeel zich in; van kantoor- en buitendienstmedewerkers, het management en beveiligers, beroepsverkeersregelaars tot aan docenten voor uw veiligheid. Daarnaast hebben we een groot bestand aan oproepkrachten en parttimers die we flexibel kunnen inzetten bij topdrukte. Zo staan we te allen tijde paraat voor uw veiligheid.