slide-1

ONS OOG.
UW VEILIGHEID.

beveiliging-met-camera-header-2

Crowd Control

Signaleren

registreren

globe-security-home-04

Mensenmassa.

orde en overzicht

globe-security-home-06

Globe Group

 

 

globe-security-home-07

Mobiele surveillance

altijd in de buurt

Wij zijn trots: 3 kandidaten geslaagd voor onze opleiding

Om als mobiele surveillant te kunnen en mogen werken heb je een MBO 2 diploma beveiliger nodig.  Daarnaast is BHV een pré en beschikken al onze surveillanten over dit certificaat.

Een belangrijk onderdeel van onze mobiele surveillance is de alarmopvolgingsdienst. Als alarmopvolgingsdienst hebben wij ook veel te maken met brandmeldinstallaties. Een brandmeldinstallatie vergt weer een andere aanpak en expertise dan een inbraakinstallatie. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze surveillanten ook geschoold worden in het beheren van brandmeldinstallaties en het afhandelen van meldingen hierop.

In samenwerking met ons zusterbedrijf B.O.C. opleidingscentrum verzorgen wij veel soorten opleidingen op het gebied van veiligheid, ook de opleiding Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie zit in ons pakket. Een mooie aanvulling die er voor zorgt dat wij het volledige opleidingspakket aan kunnen bieden.  

Onlangs zijn er weer 3 surveillanten geslaagd voor deze opleiding, en de behaalde cijfers zijn om trots op te zijn: een 8, een 9 en een 10 !

Benieuwd naar ons volledige opleidingsaanbod

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20