slide-1

ONS OOG.
UW VEILIGHEID.

beveiliging-met-camera-header-2

Crowd Control

Signaleren

registreren

globe-security-home-04

Mensenmassa.

orde en overzicht

globe-security-home-06

Globe Group

 

 

globe-security-home-07

Mobiele surveillance

altijd in de buurt

Open uitnodiging: Kantoor-Knaller mag zich melden!

Nog niet zo lang geleden kondigden we vol enthousiasme de komst van Anne aan op onze site. Anne, een sportieveling afkomstig van FeelGoodClub Aerofitt met een achtergrond als vestigingsmanager, had een goede basis om hier als medewerker Commerciele Binnendienst aan de slag te gaan. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en de billen van Anne vinden geen rust in een bureaustoel. Zij is erachter gekomen dat op kantoor zitten toch niet helemaal haar ding is. Hartstikke jammer voor ons, want mede dankzij Anne hebben we de boel administratief en organisatorisch hartstikke goed op orde. Maar als we merken dat iemand andere dromen blijkt te hebben dan heeft het geen zin om de boel te rekken (overigens is het wel weer heel goed om even te rekken voor het sporten!) en kun je beter sportief uit elkaar gaan. Anne begint binnenkort als badjuf in Steenderen. Heel veel succes Anne, het is je gegund!

Vrijuit solliciteren bij Globe Group

Afscheid is niet perse slecht nieuws, het biedt ook nieuwe kansen en mogelijkheden. We hebben besloten om dit keer geen specifieke vacature op te stellen, maar een open uitnodiging online te zetten.

Dus:

Ben je administratief sterk en zit het met de communicatie skills (o.a. social media posts plaatsen) ook wel goed? Vind je het leuk om je collega's te ondersteunen waar nodig: planning personeel, organiseren open dag of salestraject begeleiden? Word je als initiatiefrijk, energiek en enthousiast omschreven door je vrienden en/of familie? Geweldig! Laat ons weten wie je bent en waar je goed in bent, misschien creëren we wel een functie voor jou die aansluit bij jouw kwaliteiten. Alles is bespreekbaar, maar in de basis moet je de mouwen willen opstropen hier op kantoor en ons met name op planning en administratief gebied ondersteunen.

Oh, en ook wel belangrijk: je moet niet bang zijn voor honden want Jack beveiligt hier de boel op kantoor en jij bewaakt de telefoon buiten kantoor! Kortom een 24/7 mentaliteit is belangrijk.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20