slide-1

ONS OOG.
UW VEILIGHEID.

beveiliging-met-camera-header-2

Crowd Control

Signaleren

registreren

globe-security-home-04

Mensenmassa.

orde en overzicht

globe-security-home-06

Globe Group

 

 

globe-security-home-07

Mobiele surveillance

altijd in de buurt

Nieuwe camera’s voor beveiliging evenementen

Met onze nieuwe digitale 4K beveiligingscamera’s is het mogelijk om met een bereik van honderden meters in één oogopslag een totaaloverzicht van een evenemententerrein te geven. Deze moderne vorm van beveiliging wordt steeds meer gebruikt. 

Mobiele communicatie unit

Bij evenementen gebruiken we mobiele camerabewaking. De beelden van deze tijdelijke camera’s worden realtime verzonden naar onze mobiele communicatie unit, ofwel de camerawagen. Dit kan afhankelijk van de locatie met een straalverbinding of bekabeld. 

De communicatie unit is het zenuwcentrum van de beveiliging. Hier zitten experts van ons die continu de beelden in de gaten houden. Ze staan in direct contact met onze beveiligers op de grond en daarnaast dient de wagen ook als overlegruimte voor bijvoorbeeld organisatie, beveiliging, politie of meteorologen. 

Camerabeveiliging evenement 

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van het vergunningstraject voor een evenement en vereist daarom een goede voorbereiding. Overzicht van de situatie is daarbij onmisbaar. Met onze mobiele camera’s creëeren we dit overzicht. Door hier al voorafgaand aan het evenement over na te denken, wordt niet alleen het evenement veiliger, maar ook de vergunningaanvraag makkelijker. Met dank aan onze nieuwe camera's.

In onderstaande video wordt het belang én het voordeel van mobiele camerabewaking uitgelegd. Een aanrader voor organisatoren van evenementen.

Meer informatie vindt u op www.beveiligingmetcamera.nl 

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20