slide-1

ONS OOG.
UW VEILIGHEID.

beveiliging-met-camera-header-2

Crowd Control

Signaleren

registreren

globe-security-home-04

Mensenmassa.

orde en overzicht

globe-security-home-06

Globe Group

 

 

globe-security-home-07

Mobiele surveillance

altijd in de buurt

Beroepsverkeersregelaar en VCA opleidingen van start

De tweedaagse opleiding Beroepsverkeersregelaar bestaat uit een dag theorie en een dag praktijk. Met de cursus Basisveiligheid VCA kun je je VCA-certificaat behalen.

Tweedaagse opleiding Beroepsverkeersregelaar 

Vrijdag 16 + maandag 19 maart | maandag 16 + dinsdag 17 april 2018, Zelhem

Maak jezelf multi-inzetbaar! Als Beroepsverkeersregelaar ben je in te zetten bij infrawerkzaamheden, omleidingen en calamiteiten. Ook kun je als evenementenverkeersregelaar bij de leukste evenementen in de regio werken. De opleiding is in twee werkdagen afgerond: een dag theorie en een dag praktijk. 

Meer informatie


Cursus Basisveiligheid VCA (B VCA)

Donderdag 5 april, Zelhem

Met een VCA certificaat toon je aan dat je veilig hebt leren werken waarbij je rekening houdt met het milieu en jouw gezondheid en die van anderen. We trainen voornamelijk op het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.
De eendaagse Basisveiligheid VCA cursus (B VCA) wordt afgesloten met een examen. Bij een positief resultaat ontvang je het VCA-certificaat, dat tien jaar geldig is.

Meer informatie

 

Cursus BHV (zowel herhalings- als basiscursus)

Donderdag 26 april, Zelhem

Een BHV'er kan levens redden. Onze BHV-cursus is een tweedaagse cursus waarin theorie en praktische oefeningen met elkaar worden afgewisseld. De cursus wordt afgesloten met een examen en bij een positief resultaat ontvangt de cursist een certificaat van het NIBHV en een pasje. Deze zijn beiden een jaar geldig.

Meer informatie 

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20