slide-1

ONS OOG.
UW VEILIGHEID.

beveiliging-met-camera-header-2

Crowd Control

Signaleren

registreren

globe-security-home-04

Mensenmassa.

orde en overzicht

globe-security-home-06

Globe Group

 

 

globe-security-home-07

Mobiele surveillance

altijd in de buurt

Zwaai Zwaai Zomervakantie! Wake-Up voor Winterwonderland! 

Het is algemeen bekend dat inbrekers graag actief zijn tijdens zomervakanties. Maar tijdens de stikhete zomer die we achter de rug hebben, ruilen zelfs inbrekers de warme bivakmuts in voor factor 30. De jackpot staat nu gepland op de koele, donkere dagen. We willen uw dag niet verpesten maar... die dagen staan voor de deur. Volgens de weerkundigen begint de herfst op 1 september. Iedereen weet wat dit betekent. De gordijnen kunnen dicht, de open haard aan en stamppotten op tafel. Oh ja, en de dieven dansen over het dak. 
 
Eind 2017 meldde NRC Handelsblad overigens ook, in een artikel op nrc.nl, dat er ‘na jaren daling weer een lichte stijging van het aantal inbraken te zien is’. Doordat de economie aantrekt kopen zowel particulieren als bedrijven duurdere spullen. Inbrekers weten dit. Daarnaast is er een vorm van laksheid ontstaan na al die jaren van daling. We vergeten af te sluiten en nemen het niet zo nauw met beveiliging. 

Collectieve beveiliging: preventieve werking 

De conclusie is: een veilig bedrijfsterrein en het tijdig signaleren van onveilige situaties is, zeker nu, erg belangrijk. Dit kan met Mobiele Surveillance en Collectieve Beveiliging. Met collectieve beveiliging oftewel collectieve surveillance houden wij, zeker in het holst van de nacht, alles goed in de gaten en komen we in actie wanneer het alarm afgaat. Deze optie is goed voor het voorkomen en terugdringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel. Het voordeel van collectieve beveiliging zit met name in de preventieve werking: door 365 dagen per jaar een professioneel beveiligingsteam zichtbaar aanwezig en actief te laten zijn in uw omgeving, voorkomt u preventief mogelijke (inbraak) ellende. 

Collectieve beveiliging voeren wij uit in opdracht van diverse bedrijfskringen, onder andere vanuit de gemeentes Doetinchem, Zelhem en Oude IJsselstreek. Diverse bedrijfskringen vertrouwen al op collectieve beveiliging van Globe Security zoals Varssevelde Industriële Vereniging, Industriebelang Oude IJssel en SBBD. 

Mobiele surveillance: wij regelen alles! 

De focus van mobiele surveillance, voor de deelnemers aan collectieve beveiliging, ligt met name op het ontzorgen. Kernactiviteiten van mobiele surveillance zijn onder andere: aandacht voor verdachte personen/voertuigen, brandgevaarlijke situaties, vandalisme en andere illegale activiteiten, reageren op alarmmeldingen, brand- en sluitronde, openingsronde, broeicontrole, interne – en externe controlerondes. Naast het rapporteren aan onze deelnemers kan het bestuur van een bedrijf managementrapportages inzien met trends, analyses en uitgevoerde activiteiten. Verder hebben wij de snelste aanrijtijden van de regio
 
Hoe meer deelnemers, hoe succesvoller het collectief. Voordelen op een rijtje:

  • Scherpe tarieven door verbondenheid tussen 13 bedrijventerreinen in Doetinchem, Oude IJsselstreek en Zelhem
  • 365 dagen per jaar een professioneel beveiligingsteam zichtbaar aanwezig en actief in de omgeving van uw bedrijf
  • Snelste aanrijtijden in de regio
  • Pakketkorting op aanvullende diensten van Globe Security 
  • 10% korting op BHV Cursussen voor uw personeel!

Mocht er nog geen alarmbel rinkelen, dan wellicht na dit aanbod: 
 
Maak gebruik van collectieve beveiliging en alarmopvolging in 2018 en betaal pas vanaf 1 januari 2019.
 
Globe Security denkt graag mee over de mogelijkheden van mobiele surveillance en collectieve beveiliging. Neem contact op met Gerard Wijnia via: gerard@globegroup.nl en/of 0314-351220.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20