slide-1

ONS OOG.
UW VEILIGHEID.

beveiliging-met-camera-header-2

Crowd Control

Signaleren

registreren

globe-security-home-04

Mensenmassa.

orde en overzicht

globe-security-home-06

Globe Group

 

 

globe-security-home-07

Mobiele surveillance

altijd in de buurt

Beveiligingstips bedrijven tijdens vakantie

 
✓ Opblaasdonut  
 
✓ Paspoort 
 
✓ Anti - muggen spray 
 
✓ Kofferslotje 
 
Aandachtig bekijk je de checklist. Je bent toe aan vakantie en wilt er zeker van zijn dat je niets vergeet tijdens deze trip. Dit weekend vlieg je naar Italië en daar kijk je al weken naar uit. Begin van dit jaar ben je je eigen bedrijf gestart en je hebt enorm hard gewerkt. Een welverdiende vakantie komt echt op het juiste moment. Terwijl je het pakketje met de opblaasdonut in je koffer stopt vraag je je af waar het hangslot is waarmee je de koffer gaat beveiligen tegen ongewenste gasten. 
 


 
Misschien ligt dit slotje wel op kantoor? Ineens krijg je het warm en daar is geen Italiaanse zon voor nodig. Kantoor. Kantoor. Alle alarmbellen beginnen te rinkelen. Voor je koffer ga je op zoek naar beveiliging, maar voor het kantoor heb je eigenlijk niets geregeld realiseer je je. En nu? Globe Security geeft beveiligingstips. 
 


 
Om en buiten het pand: 

 1. We kunnen ons eigenlijk niet voorstellen dat dit er nog niet is, maar voor de zekerheid op nr 1: schaf een alarmsysteem aan. 
 2. Vliegtuig vertraging? Dan is er tijd voor een hekwerk. Hier maak je inbrekers hoe dan ook niet blij mee, want erdoorheen breken is al een werk op zich. Ook kan het vluchtwegen afsnijden.
 3. Direct een luisterend oor & oplossing nodig? Schakel de Mobiele Surveillance in van Globe Security. Er gaat een enorme preventieve werking uit van mobiele surveillance. Doordat wij op verschillende tijden controlerondes uitvoeren, wordt het inbrekers erg moeilijk gemaakt om ongezien ergens naar binnen te gaan. Zodra we via de meldkamer een alarmmelding krijgen, gaan we direct ter plaatse. Zonder opvolging heeft een inbraakinstallatie immers weinig nut. Globe Security biedt Mobiele Surveillance ook voor enkel de zomermaanden aan. Neem voor meer informatie contact met ons op. Gerard Wijnia is Manager Mobiele Surveillance en verantwoordelijk voor het functioneren van de Mobiele Surveillance van Globe Security. 
 4. Wat mag nooit ontbreken? Verlichting! Inbrekers hebben een broertje dood aan licht. Verlichting met bewegingssensoren schrikken af. Een slecht verlicht gebouw is erg interessant. 
 5. Al gecertificeerde sloten op deuren en ramen geregeld? Absoluut goed om wel te hebben! Andere opties zijn: inbraakstrips bij deuren of dievenklauwen.
 6. En loop voordat je in het vliegtuig stapt nog een rondje om het pand: waar zijn de klimmogelijkheden zoals via containers, ladders etcetera. Blokker deze of haal het weg. Zijn er kelderraampjes die nog openstaan? Sluit deze.  
   
  In het pand: 
   
 7. Jij weg maar personeel op de werkvloer? Maak goede afspraken. Criminelen komen namelijk vaak binnen door zich voor te doen als vaste leveranciers zonder dat je personeel dit door heeft. Inbrekers kunnen zo ongestoord op voorverkenning en slaan ’s nachts toe.
 8. Elimineer zaken die het (brand) alarm kunnen laten afgaan: schakel ventilatoren uit, haal versieringen weg, laat gordijnen en/of stof niet wapperen.
 9. Regel een sleutelhouder en zorg dat deze persoon tijdens jouw vakantie beschikbaar is. Mocht je met een alarmcentrale werken, stel deze op de hoogte zodat politie naar binnen kan bij calamiteiten.
 10. Haal waardevolle spullen uit het zicht en stop ze in een kluis. Klinkt logische maar wordt vanuit vanzelfsprekendheid vaak vergeten.
 11. En als laatste tip: wijzig de code van het alarmsysteem. Dan weet je zeker dat je pottenkijkers te slim af bent.  

Beveiliging geregeld? Dan is het nu tijd om in het zwembad te duiken met die donut! 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20