globe-security-uitvaartbeveiliging-header-1

Uitvaartbeveiliging

Respectloos en tegelijkertijd een steeds vaker voorkomend feit: inbrekers struinen overlijdensadvertenties af, op zoek naar adressen om toe te slaan. De inbraak gebeurt vaak ergens tussen het moment van overlijden en de uitvaart, of juist tijdens die plechtigheid omdat inbrekers zeker weten dat er dan niemand is.

Een goede uitvaartorganisatie denkt ook hierover mee en stelt beveiligingsdiensten beschikbaar voor de nabestaanden. 

Wat houdt onze beveiligingsservice bij uitvaarten concreet in?
Wij positioneren een wagen voor de deur met één of twee beveiligers vanaf het moment dat de nabestaanden het huis verlaten voor de uitvaart. De auto is duidelijk herkenbaar als beveiligingsauto en werkt puur preventief.

Vooraf informeren wij u als uitvaartorganisatie hoe het huis zo veilig mogelijk kan worden achterlaten. Zo worden de nabestaanden daarmee niet belast. Op de dag van de uitvaart checken wij of deuren, ramen en hekken afgesloten zijn. Ook maken we een controlerende ronde in de buurt om te kijken of zich verdachte personen ophouden. Bij voorkeur gaan we niet naar binnen, maar beveiligen we extern. Tenzij de nabestaanden het anders willen. Belangrijk is dat wij dit met u afstemmen.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20

globe_security-uitvaartbeveiliging-kolom-large