globe-security-diensten-id-readers-header-1

ID-Readers en Globe NIX Team

In een voortdurend veranderende uitgaanswereld met aangescherpte controle-eisen springen wij in op een behoefte: een team gespecialiseerd op het scannen van ID-kaarten met onze ID-readers.

Dit Globe NIX Team bestaat uit ondersteuners in de vorm van gastvrouwen en -heren en voorziet de bezoekers onder de 18 jaar na het scannen met de ID-reader van speciale Globe NIX18 polsbandjes. Door te werken met een relatief jong Globe NIX Team blijven we dichtbij de jeugd en de ontvangst met een glimlach draagt bij aan de goede sfeer.

ID-Readers: simpel, 100% waterdicht en onmisbaar 
Een simpele en betrouwbare oplossing voor de controle van ID-kaarten. De ID-Reader is een 100% waterdicht systeem en werkt eenvoudig: de ID-kaart gaat erin, scant de echtheid van het document en de leeftijd van de bezoeker. Groen licht betekent doorgang, rood licht geeft aan dat de bezoeker niet ouder is dan 18 jaar. De bezoeker krijgt een bandje om zijn pols waarmee het voor barpersoneel duidelijk is dat deze persoon geen alcoholische drankjes mag.

Uw publiek is sneller op het terrein en voor het barpersoneel is in één oogopslag duidelijk of de bezoeker alcohol mag gebruiken of niet. 

Download brochure NIX Team en Evenementenbeveiliging

 

Hoe werkt dat, zo'n Globe NIX team? 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20

globe_security-diensten-id-readers-kolom-large