globe-security-diensten-evenementenbeveiliging-header-1

Evenementenbeveiliging

Goede, menselijke en professionele evenementenbeveiliging vindt u bij Globe Security. Met jarenlange ervaring en gediplomeerde beveiligers, zorgen wij voor een veilig evenement.

Beveiliging op evenementen is belangrijk. Of u nu een festival, concert, sportevenement of braderie organiseert. U wilt dat bezoekers zich veilig voelen en dat er direct ingegrepen kan worden als de veiligheid in gevaar is. Onze specialisten weten hoe dat moet.

Gediplomeerde en ervaren evenementen beveiligers

Al onze evenementen beveiligers hebben jarenlange ervaring op verschillende soorten evenementen van groot tot klein. Ze weten hoe ze op alle niveaus representatief en gastvrij moeten optreden, terwijl ze ondertussen de veiligheid scherp in de gaten houden. Daarnaast zijn ze zeer flexibel en op meerdere plekken inzetbaar. Vaak assisteren ze bijvoorbeeld ook bij het begeleiden van bezoekersstromen, kaartverkoop en toegangscontrole.

Totaalaanpak beveiliging op evenementen

Wij geloven in een totaalaanpak rond beveiliging op evenementen. Door goede samenwerking en afstemming met de organisatie, zijn wij in staat om beveiliging van hoog niveau te bieden. En niet alleen tijdens uw evenement zelf. We zijn ook vooraf al betrokken bij het maken van bijvoorbeeld een beveiligingsplan dat u nodig heeft voor de vereiste vergunningen. Zo wordt de beveiliging iets van de organisatie en Globe Security samen. Wij regelen alles, maar u bent als organisator wel perfect op de hoogte.

Naast de inzet van evenementen beveiligers, kunt u bij ons terecht voor:

  • Beveiligings-, verkeers- en mobiliteitsplan
  • Begeleiden bezoekersstromen
  • Camerabewaking
  • Mobiele Communicatie Unit
  • Portofoons en portofoonnet
  • Inzet gecertificeerde verkeersregelaars
  • Toegangscontrole, kassa- en barbeheer
  • Leeftijdscontrole met Globe NIX18 team
  • Brandwacht en EHBO
  • Bikers

Tips voor beveiliging evenementen

Onze jarenlange ervaring delen we graag. Daarom hebben we een gratis boekje gemaakt met handige tips en tricks van beveiligingsprofessionals. Gebruik dit boekje bijvoorbeeld als checklist voor uw evenementenbeveiliging. U kunt het boekje eenvoudig aanvragen.

Vraag hier het boekje aan

Informatie evenementenbeveiliging

Wilt u alles nog eens rustig nalezen of delen met uw mede-organisatoren? U kunt onze brochure downloaden. 

Download hier de brochure Evenementenbeveiliging

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20

Referenties

Huntenpop

Evenementenbeveiliging

Het Achterhoekse Huntenpop is uitgegroeid tot een festival van formaat.

Sinds jaar en dag is Globe Security de beveiligingspartner van Huntenpop. 

Halfvastenoptocht

Evenementenbeveiliging

Praalwagens, dweilorkesten, loopgroepen en zo'n 8.000 toeschouwers uit de wijde omgeving van Angerlo. Halfvasten Angerlo is in ruim 15 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip.

Reurpop

Evenementenbeveiliging

Elk jaar in juni staat Ruurlo op zijn kop: een groot festival met meerdere tenten, verschillende muziekstijlen en gemiddeld zo'n 8.000 mensen per editie. Reurpop. Een begrip in de omgeving.

Paasparty Bentelo

Evenementenbeveiliging

Met ruim 5.500 bezoekers is de Paasparty van Bentelo een van de grootste en bekendste paasvuren van de regio te noemen.  

 

Paasparty Bentelo 2015

 

Rijnweek

Evenementenbeveiliging

De Rijnweek in Rhenen is een van de grootste gratis festivals van Nederland en staat altijd garant voor een supermooie week met talloze artiesten en podia opgesteld op de Veerwei in Rhenen.

 

 

http://rijnweek.nl/

Heideweek

Evenementenbeveiliging

De Heideweek is een feestweek die jaarlijks wordt gehouden in de gemeente Ede en een van de grootste evenementen van Gelderland

 

Volksfeest Winterswijk

Veiligheidscoördinator, MCU en Evenementenbeveiliging

Al jaren is Globe Security de vaste beveiligingspartij van Volksfeest Winterswijk. Dit jaar werkten ze naast beveiligers ook samen met een veiligheidscoördinator en maakten ze gebruik van onze Mobiele Communicatie Unit. 

https://www.volksfeest.nl/