globe-security-diensten-evenementen-hulpverlening-header-1

Evenementen-
beveiliging

Evenementenbeveiliging

Een hapje, een drankje. Lekker weer buiten en het is gezellig druk. Uw gasten ontbreekt het aan niets en kunnen, net als u, terugkijken op een geslaagd evenement.

Of u nu een festival, concert, sportevenement of braderie organiseert; u wilt de veiligheid van uw gasten waarborgen. U wilt het gevoel van zekerheid uitstralen door middel van zichtbare aanwezigheid van vakkundige mensen. Mensen met een natuurlijk gevoel voor de aard van het evenement, mensen die betrokken zijn bij uw evenement vanaf de organisatie tot en met de laatste bezoeker die het evenement verlaat.

Download hier onze flyer evenementenbeveiliging


Globe Security is een full-service beveiligingsbedrijf met jarenlang ervaring op het gebied van beveiliging. Wij denken proactief met u mee door onder andere het opstellen van een beveiligingsplan dat u nodig heeft voor de vereiste vergunningen, daarnaast hebben al onze medewerkers jarenlange ervaring, ze zijn gediplomeerd beveiliger en op meerdere plekken inzetbaar. De beveiligers kunnen naast het handhaven van de veiligheid ook worden ingezet bij bijvoorbeeld het begeleiden van bezoekersstromen, kaartverkoop en toegangscontrole.

Onze medewerkers weten hoe ze op alle niveaus representatief en gastvrij moeten optreden en tegelijkertijd de veiligheid scherp in acht moeten nemen.

Veiligheid is iets wat je past mist als het weg is.

U kunt de zorg over uw gasten met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn er voor u en uw gasten en stellen uw feest veilig.

Evenement organiseren?

Bent u bezig met de organisatie van uw evenement en loopt u steeds vast op bijvoorbeeld een veiligheidsplan, of bent u op zoek naar handige tips & tricks van mensen uit het vak? Wij hebben een boekje gemaakt dat u als checklist zou kunnen gebruiken voor uw evenement.

Vraag gratis ons evenementenboekje aan en zorg het organiseren van een evenement een feestje wordt!

VUL HIER UW GEGEVENS IN 

 

Bel ons ook voor:

 

 Download hier de brochure Evenementenbeveiliging

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20

 • Volksfeest Winterswijk logo

  Volksfeest Winterswijk

  Veiligheidscoördinator, MCU en Evenementenbeveiliging

  Al jaren is Globe Security de vaste beveiligingspartij van Volksfeest Winterswijk. Dit jaar werkten ze naast beveiligers ook samen met een veiligheidscoördinator en maakten ze gebruik van onze Mobiele Communicatie Unit. 

 • huntenpop_260x230

  Huntenpop

  Evenementenbeveiliging

  Het Achterhoekse Huntenpop is uitgegroeid tot een festival van formaat.

  Sinds jaar en dag is Globe Security de beveiligingspartner van Huntenpop. 

 • Logo_Reurpop

  Reurpop

  Evenementenbeveiliging

  Elk jaar in juni staat Ruurlo op zijn kop: een groot festival met meerdere tenten, verschillende muziekstijlen en gemiddeld zo'n 8.000 mensen per editie. Reurpop. Een begrip in de omgeving.

 • Rijnweek logo

  Rijnweek

  Evenementenbeveiliging

  De Rijnweek in Rhenen is een van de grootste gratis festivals van Nederland en staat altijd garant voor een supermooie week met talloze artiesten en podia opgesteld op de Veerwei in Rhenen.

   

   

 • Heideweek Logo GS

  Heideweek

  Evenementenbeveiliging

  De Heideweek is een feestweek die jaarlijks wordt gehouden in de gemeente Ede en een van de grootste evenementen van Gelderland

 • Paasparty Bentelo

  Paasparty Bentelo

  Evenementenbeveiliging

  Met ruim 5.500 bezoekers is de Paasparty van Bentelo een van de grootste en bekendste paasvuren van de regio te noemen.  

   

  Paasparty Bentelo 2015

   

 • halfvastenoptocht-angerlo_260x230

  Halfvastenoptocht

  Evenementenbeveiliging

  Praalwagens, dweilorkesten, loopgroepen en zo'n 8.000 toeschouwers uit de wijde omgeving van Angerlo. Halfvasten Angerlo is in ruim 15 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip.

globe_security-diensten-evenementenbeveiliging-kolom-large