globe-security-diensten-mobiele-surveillance-header-2

Collectieve Beveiliging

In ons werkgebied de Achterhoek voeren wij succesvol collectieve beveiliging uit in opdracht van diverse bedrijfskringen, onder andere vanuit de gemeentes Doetinchem, Zelhem en Oude IJsselstreek.  

Wat kunt u van ons verwachten?
Wij hebben een eigen systeem met werkmethoden en rapportages ontwikkeld, speciaal voor de uitvoering van collectieve beveiliging.
Wij rapporteren rechtstreeks aan deelnemers. Ad random worden er deelnemers extra uitgelicht voor een pandcontrole. Onze kernactiviteiten zijn: aandacht voor verdachte personen/voertuigen, brandgevaarlijke situaties, vandalisme en andere illegale activiteiten. Naast het rapporteren aan onze deelnemers, kunnen ook besturen managementrapportages inzien met trends, analyses en uitgevoerde activiteiten. Daarnaast hebben wij de snelste aanrijtijden van de regio. 

Wilt u meer weten over onze aanpak?
Neem contact met ons op door een mail te sturen naar alarm@globegroup.nl, of bel met 0314 - 35 12 20 of geef uw interesse aan op ons aanmeldformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u op.
 

Deze bedrijfskringen vertrouwen op Collectieve Beveiliging van Globe Security:

 

Voordelen van Collectieve Beveiliging op een rij:

 • Preventieve werking
 • 365 dagen per jaar professioneel beveiligingsteam zichtbaar aanwezig en actief in uw omgeving
 • Tijdig signaleren van onveilige situaties
 • Snelle reactie bij onraad en alarmmeldingen
 • Snelste aanrijtijden in de regio
 • Pakketkorting op aanvullende diensten van Globe Security
 • Korting op verzekeringspremies 

 

Informatie voor nieuwe klanten 

 

Aanmelden
Heeft u de beveiliging rondom uw pand nog niet geregeld? Sluit u dan vandaag nog aan bij onze collectieve beveiliging en profiteer van de beste prijs voor de beste service!

Klik op het aanmeldformulier om u uw interesse aan te geven: Aanmeldformulier 

Opzegtermijn huidig beveiligingsbedrijf
Vaak geldt er bij een nog lopend contract een opzegtermijn van drie maanden en loopt het contract van kalenderjaar tot kalenderjaar. 

Opzegservice
Indien u het makkelijk vindt dat wij de overstap regelen, kan dat ook! Vermeld uw contractgegevens op het Aanmeldformulier en wij bereiden de opzegging zoveel mogelijk voor. Het enige dat u daarna nog hoeft te doen, is het ondertekenen van de opzegging en verzenden. Wettelijk gezien mag namelijk een contract alleen door de contractant zelf worden opgezegd.

Sleuteloverdracht
Als servicegericht bedrijf kunnen wij u nog verder ontzorgen door de sleutels bij uw huidig beveiligingsbedrijf op te halen. Zo hoeft het beëindigen van uw huidige contract u minimale inspanning te kosten. 

 

Korting op overige dienstverlening 

Voordeel overige dienstverlening 
Als klant van de Collectieve Beveiliging van Globe Security profiteert u daarnaast nog van voordeel op onze overige dienstverlening. Een overzicht van onze diensten die aansluiten bij collectieve beveiliging:

 • Open- en sluitrondes
 • Receptiewerkzaamheden
 • Alarmopvolging
 • Sleutelbeheer
 • Objectbeveiliging

Geef eventuele interesse in deze dienstverlening ook aan op het aanmeldformulier.  

Vragen?
Heeft u nog vragen over onze Collectieve Beveiliging? Neem dan gerust contact op met

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20

globe_security-diensten-mobiele-surveillance-kolom-large