slide-1

ONS OOG.
UW VEILIGHEID.

beveiliging-met-camera-header-2

Crowd Control

Signaleren

registreren

globe-security-home-04

Mensenmassa.

orde en overzicht

globe-security-home-06

Globe Group

One stop shopping

 

globe-security-home-07

Mobiele surveillance

altijd in de buurt

De kantoortuin: een oase van … totaal geen rust

Bij het woord tuin denk ik eigenlijk altijd meteen aan ‘rust’. Heerlijk in het zonnetje zitten, vlinders die opgewekt voorbij fladderen, vrolijk fluitende vogeltjes en plantjes die zacht meewiegen met de wind. Bij Globe Group hebben we ook een tuin. Een kantoortuin welteverstaan. We zijn niet het enige bedrijf met een open ruimte waar verschillende mensen werken. Zo heeft Facebook bijvoorbeeld, op het hoofdkantoor in San Francisco, een kantoortuin van maar liefst 40.000 vierkante meter. Waarom? Het zou communicatie bevorderen en creativiteit en productiviteit ten goede komen. Bovendien wordt de beschikbare ruimte efficiënter benut. Het stimuleert samenwerken en innovatie. Ok, mooi om al die positieve kenmerken te lezen. Maar welke zaken komen voorbij in de kantoortuin van Globe Group? 

Hectisch, maar geen chaos

Als planner en relatiebeheerder bij Globe Group zorg ik ervoor dat mobiele surveillanten, evenementenbeveiligers en beroepsverkeersregelaars worden ingepland. Daarnaast onderhoud ik contact met onze klanten. Het constant schakelen tussen de werkzaamheden zorgt ervoor dat ik altijd ‘aan’ moet staan en snel moet kunnen switchen tussen verschillende vragen en opdrachten. Zitten de klassen vol, zijn er voldoende aanmeldingen voor de verkeers- en beveiligingsopleidingen? Zijn er passen aangevraagd? Is er al contact gelegd met de opdrachtgevers? Die energie en dynamiek zie je ook terug in de kantoortuin.

Korte lijnen

De lijnen zijn kort. Er wordt veel over en weer geroepen door de ruimte. Het is hectisch maar absoluut geen chaos. We kunnen snel schakelen, knopen doorhakken en beslissingen maken. Het bevordert de efficiency en effectiviteit waardoor we de klant snel oplossingen aanbieden. En nu ik dit zo schrijf, denk ik: misschien moet ik de associatie van rust in combinatie met een tuin wat bijstellen. Want gaat het in er in een tuin niet net zo dynamisch aan toe? Hebben de planten al water? Is de grond goed geharkt, moeten we de schutting verven dit jaar, zal ik de struik snoeien? Wat nou, rust? 

Actieve vibe

Het is april, het seizoen is absoluut begonnen. De vorst is uit de grond. Buiten zie je alles bloeien, dieren komen uit hun holletjes, er hangt een actieve vibe in de lucht. Bij Globe Group voelt dat ook zo. Het is nu de tijd om nieuw personeel te werven. Er worden daarom campagnes opgezet vanuit Globe in samenwerking met uitzendbureaus. Verkeerswerkzaamheden worden volop ingepland. en we begeleiden mensen vanuit een langdurige uitkeringspositie naar (nieuw) werk. Dat brengt veel voldoening. Ook zijn we 24/7 bereikbaar voor alle dienstverlening. Voor de evenementen die deze zomer gepland staan zetten we de puntjes op de ‘i”. Niks geen kleur op de wangen. Of toch wel, maar niet van de eerste lentezon. Het komt door alle inspanningen die we verrichten. 

Rondrenende kantoorkonijnen

Mensen beseffen zich niet altijd hoeveel werk er achter de schermen, in die kantoortuin, wordt verzet om alle opdrachten goed te laten verlopen. Er wordt grote flexibiliteit gevraagd van onze mensen. Soms lijkt het wel een dierentuin met rondrennende kantoorkonijnen die enthousiast heen en weer hoppen om alles geregeld te krijgen. Maar het is april en dit is nou eenmaal hoe onze tuin het mooist in bloei staat. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik deze zomer hier rondren en niet saai op een tuinstoeltje onder een appelboom zit. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20