globe-security-blog-header-4

Blog

De beveiligingswereld; een spannende en aparte wereld waar niet iedereen misschien evenveel van af weet. Lees hier de columns van onze medewerkers met daarin hún kijk op de zaken.

 • Bloggerard2

  Met boeven vang je boeven

  Onze Gerard deed een kwaliteitscontrole bij een mobiele surveillant. Hij hield het daarbij niet droog... Lees het in zijn blog.

 • Globe_Security_Team_Bennie_Roozegaarde

  Bennie licht toe: rust en reuring in de Achterhoek 

  Stilzitten is niet aan de orde voor Bennie. Hij was de afgelopen tijd druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe MCCU. En u bent uitgenodigd voor de live demonstratie!

 • Raymond Zaalmink

  Kerstboom eruit - beloningsboom erin!

  Praktijkopleider & coördinator buitendienst Raymond Zaalmink ging aan de slag met de beloningsboom. Lees zijn blog hierover. 

 • Globe_Security_Team_Bennie_Roozegaarde

  Ik maak wat met...

  Nee… WIJ maken wat met. De oudejaarsconference moet nog worden uitgezonden, maar het zal ons weer duidelijk worden dat we met z’n allen heel wat hebben beleefd het afgelopen jaar. Mij zijn ook een aantal zaken opgevallen...

 • Gerard Wijnia

  Pssst! U wordt in de gaten gehouden

  Ja, u wordt in de gaten gehouden, maar wees gerust: wij zijn het! 'Overal waar ik ben zie ik een surveillancewagen van Globe rijden', hoor ik steeds vaker. 'Ja, dat kan inderdaad wel kloppen', antwoord ik dan.

 • Anne Teunissen

  Sportvrouw aan de slag!

  Wist je dat... Anne Teunissen sinds kort bij ons werkt? Ze is bijna onopgemerkt binnengeslopen. Hoe precies? Dat vertelt deze sportieveling in haar blog. 

 • Marcel-Globe-Group-1

  Impuls voor onze evenementenbeveiliging

  Nieuw bij Globe! Marcel Noordman, Operationeel Manager Evenementen. In deze blog stelt hij zichzelf voor. Welkom bij de club, Marcel!

   

 • Globe Servicemedewerker-1

  Beveiligers of servicemedewerkers inzetten?

  Kunnen we het best beveiligers of servicemedewerkers inzetten? Wat zijn beveiligingstaken en wat zijn servicetaken? Vragen die we steeds vaker krijgen. In deze blog geven we antwoord!

 • image1-6

  Sneak preview van onze festival- en evenementenvideo

  Het festival- en evenementenseizoen is geopend! Wij maken een festivalfilm om te laten zien hoe we de beveiliging op evenementen aanpakken. Hier alvast een sneak preview!

 • Globe_Security_Team_Ilse_Roozegaarde

  Vrolijk worden van de VCA!

  Wij hebben onze VCA certificering weer gehaald. Daar word ik vrolijk van. Maar wat is dat nu precies, die VCA? Ik vertel er meer over in dit blog...

 • Globe_Security_Team_Mirjam_Roozegaarde

  Zelhem gaat ook voor goud!

  Net als onze schaatsers gaat Zelhem ook voor goud, maar dan op het gebied van veiligheid. Afgelopen woensdag hadden we onze jaarlijkse schouw op het industrieterrein. Mirjam Roozegaarde was erbij...

 • Gerard Wijnia

  Collectieve beveiliging werkt!

  Sinds dit jaar beveiligen we bedrijventerreinen in Zelhem en de gemeentes Doetinchem en Oude IJsselstreek. We werken hier zeer nauw samen met ondernemers en de politie. "In de eerste week van januari leidde dit al tot een aanhouding", vertelt Manager Mobiele Surveillance Gerard Wijnia die er een blog over schreef. 

   

   

 • Raymond Zaalmink

  Verkeersregelaars in actie: een om-en-ommetje

  De verkeersregelaars van Europe Traffic Support spijkeren hun kennis bij tijdens de jaarlijkse terugkomdag. Een leuke, leerzame en praktische dag. Praktijkopleider Raymond Zaalmink deed een om-en-ommetje en vertelt erover in zijn blog.

 • Ilse Roozegaarde-3

  Hulp bij veiligheidsplan voor je evenement

  Als je een vergunning voor je evenement aanvraagt, moet je vaak een veiligheidsplan indienen bij de gemeente. Maar hoe maak je die? En wat moet daar allemaal instaan? Wij hebben antwoorden op deze vragen en die gaan we delen.

 • Anja Boode Neerlaar contactpagina

  De nieuwe CAO is rond!

  De afgelopen tijd mocht ik deelnemen aan CAO overleggen bij de VBe. De nieuwe CAO Beveiliging biedt onze beveiligers en verkeersregelaars meer vrijheid, betere arbeidstijden en loonsverhoging. 

 • Ilse Roozegaarde

  Een NEN 4400-1 certificering, wat heb je daar nou aan?

  Afgelopen maand was het weer zo ver: ‘de mensen van de NEN’ kwamen weer bij ons op kantoor. Twee keer per jaar krijgen we een uitgebreide controle. Als organisatie kies je vrijwillig voor een NEN-certificering. Waarom zou je je dat dan eigenlijk allemaal op de hals halen?

 • Mirjam Roozegaarde - Globe Group

  Collectief voor ons gekozen!

  Even een grote offerteronde winnen…nou dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Vanaf deze week mogen we het eindelijk wereldkundig maken: Globe Security heeft een grote opdracht gekregen op het gebied van collectieve mobiele surveillance.

 • Gerard Wijnia

  Kwaliteits-bewaking

  Wij van Globe Security verzorgen allerlei soorten beveiliging en bewaking: mobiele surveillance, objectbewaking, alarmopvolging; noem maar op! Ikzelf ben als Manager Mobiele Surveillance verantwoordelijk voor het gedeelte Mobiele Surveillance. En na afgelopen nacht kan ik daar een onderdeel aan toevoegen: kwaliteits-bewaking

 • Gerard Wijnia

  Een veilige keuze

  Mag ik me even aan u voorstellen? Ik ben Gerard Wijnia en ik  ben vanaf 1 mei 2017 in dienst bij Globe Security als Manager Mobiele Surveillance.

  Ik ben verantwoordelijk voor het functioneren van de mobiele surveillance van Globe Security in de breedste zin van het woord.

 • Mirjam Roozegaarde - Globe Group

  Blijven leren

  Niet alleen is het van belang dat je website up to date blijft, ook in het ‘echte leven’ is het van belang om steeds te kunnen schakelen en op de hoogte te blijven van wat er speelt. En te blijven leren.

 • Ilse Roozegaarde-1

  Aandacht voor jou

  In een tijd waar Google al weet waar je naartoe gaat voordat je in de auto zit, is het tijd voor persoonlijke aandacht. 

 • Mobiele Surveillance Globe blog Esther

  Hakken uit en boeven vangen

  Een blog schrijven over mobiele surveillance..tja..dan moet je op z’n minst een keertje meegaan 's nachts.. Lees hoe onze collega Esther Kuiperij haar hakschoenen verruilt voor gympen en samen met collega Cor van der Werf de nachtdienst induikt..

 • Ballonvaart Globe

  Proefballonnetje: mobiele surveillance vanuit de lucht?!

  Eind september was het dan eindelijk zover: klanten Joop Roenhorst (Staja) en Hans Gilbers (Waterkracht) mochten samen met onze ‘eigen’ Ferdinand Wesselink de mogelijk nieuwste vorm van mobiele surveillance proberen: vanuit een luchtballon!

 • Polsbandjes

  Backstage gaan was nog nooit zo makkelijk...

  De veiligheid van artiesten bewaken. Controleren of alles loopt zoals het gepland is. Tussen het publiek door lopen en veiligheid garanderen. Orde handhaven. Backstage gaan. Als je niet de juiste bandjes om je pols hebt dan kom je niet zomaar langs de beveiligers op. 

 • IMG_5194C

  Wij laten de deuren openen

  Ja, je leest het goed. We gaan de deuren laten openen.
  Een compleet andere aanpak.

   

  Globe Security staat bekend om het stevig gesloten houden van de deuren bij onze klanten maar we gooien het eens over een andere boeg.

 • globe_security_blog_03-1

  Mijn magische jasje

  Op 12 oktober 2014 was het laatste grote evenement van dit seizoen: De Nationale Bokbierdag in Zutphen. Een laatste kans om dit jaar nog mooie foto’s te maken voor onder andere de website van Globe Security. Ons door 125.000 bezoekers heen worstelend gaan de fotograaf en ik op pad.

 • globe_security_blog_02-1

  12,5 jaar Globe Security

  In aanloop naar onze mijlpaal, het 12,5 jarige jubileum van Globe Security: is het tijd voor een korte terugblik. Zo is Globe Security ooit begonnen aan de keukentafel op de boerderij in de Slangenburg. Na een enerverend nieuwbouwproject mét verhuizing, zitten we nu al weer 5 jaar in ons pand op het industrieterrein van Zelhem. Wij zijn begonnen in de evenementenbeveiliging en uitgegroeid tot een beveiligingsbedrijf die in de beveiliging alle diensten faciliteert.

 • globe_security_blog_01-1

  Veilig de zomerperiode door

  De zomerperiode breekt aan. Vooral gedurende deze periode zal er minder bedrijvigheid plaatsvinden in uw bedrijfspand of terrein, waardoor er dus minder toezicht is. Diensten zoals objectbeveiliging, mobiele surveillance en alarmopvolging kunnen specifiek worden ingezet, afhankelijk van uw bedrijfssituatie in de zomerperiode. Beveiligers van Globe Security geven inzicht.